Tekil İleti gösterimi
Alt 16.05.2008, 13:55   #29 (İleti Bağlantısı)
KUBİLAY KAĞAN

KUBİLAY KAĞAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 117
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
bağatarkan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Burada içki konusu açıldı bana karşı çıkmayan kalmamış. Beni aptal sayanlarada acıyanlara da ben ne gözle bakıyorum bir bilseniz.
Bana hangi gözle baktınığını söylememişsin ama tahmin etmesi pekte zor değil. Büyük ihtimalle benim hakkında imansız, kafir vs gibi, binbir türlü göz bakıyordursun. Bakabilirsinde bu senin en doğal hakkın kimse karışamaz. Sonuçta burda herkes fikrini özgürce dile getirir. Doğru veya yanlış ama unutma ki her türlü fikrin bir bedeli vardır. Hele de seninki gibi özünde yobazlık yatan bir fikrin...

Otağı takip ettiğim sürece tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim. Otağda bu tarz, içi tuzaklarla dolu konuların açılması gerçekten çok akıllıca bir hareket. Böylelikle içimizdeki çaşıtları anında tespit edebiliyoruz tıpkı senin gibi bir ümmet piçini tespit ettiğimiz gibi... Sen ve senin gibi aşşağılık köpeklerin ortak noktası olan kuyruğuna basılma durumu sende de mevcut. En ufak bir kuyruğunuza basılma anında adeta kıçınızı yırtaraktan, nohut kadar beyninizle savunmaya geçiyorsunuz.

Bu savunma bizlere karşı o kadar kin ve nefret içinde yapılıyor ki sinir harbi esnasında kontrol dışı olarak arada asıl yüzünü gösteriyorsunuz. Tabi böyle bir durumda da hiç hızınızı kesmeden kıvırmaya başlıyorsunuz. Neymiş efendim yeşilaycıymış arkadaş Ulan beyin özürlü herif ! Sen burdaki Türk soyluları 6 7 yaşında çocuklar mı sanıyorsunda böyle çocukca savunmalar yapıyorsun. Senin gibi buraya günde en az 5 kişi geliyor ve her türlü hakareti yedikten sonra kıçına tekmeyi yiyip adeta bir köpek gibi postalanıyor ! Çünkü sizin mayanız ancak böyle bir müdahaleyi götürür.

Sen kimsin de burdakilerin sağlığını düşünüyorsun ! Burdaki soydaşlar Türk olduğu için zaten en zeki ve mükemmel insanlardır. Senin düşündüğünü burdakiler on katını düşünür ve bu yönde hareket eder. Sen önce önündeki boku ye ! Sonra millete yeşilaycılık taslarsın.

Bu arada IRKÇI Abi de senin ne mal olduğunu anında çözmüş ve kıçına tekmeyi yerleştirmiş. Uğurlar ola !