Tekil İleti gösterimi
Alt 16.05.2008, 18:43   #48 (İleti Bağlantısı)
BATIKAN TÜRKER
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 5
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
6.Oku Koruyan Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sen Chp hakkında ne biliyorsun ki..!
Ne zaman nerde nasıl hangi zaman diliminde..!
Chp Hiç bir zaman bu kıstas içinde olmadı.Eger burda gelip artis konuşabiliyorsan.Eger her yerin sakallı insanlarla dolu degilse ve Eger sen bir Türk sevdalılıysan bunu nasıl sölemezsin
neden peki sana neden böle diyorum;
Mustafa Kemal Atatürk bu Cumhuriyeti kurdu ama ne alaka ise bu cumhuriyetin içinden Aslanlarda yetişti ama ne garip ki orhan pamuklar-zülfi livanelilerde yetişti.
Ne acayip demi ..ne acayip şimdi Bu kimin suçu...

Atsız Ata yı ülkücü yamuklarda sitelerinde anlatıyorlar ama onun dediklerini harfiyen yerine getiriyorlar mı..Asla hayır tabikide şimdi Atsız atayı ülkücü sitelerinde gören ve yanlış ögrenen kişiler oldugunu farzet bu Atsız Atanın suçumu ..
Senin mantalitene göre evet gibi saçma bişe oluyor.
Atatürkü herkes agzına dolamuş nedeni ney bunu düşündügün zaman bulursun.
Bu gün bir çok inançlı insan var.Tanrıya inana birisi Tanrının dediklerini yerine getirirken digeri TaNrı diyerek Tanrının istemediklerini yerine getiriyor.
Şimdi Bu Tanrının suçumu cevaparı sen kendin ver anlayacaksın ne demek İStedigimi.

Son sözüm chp ne yaptı biliyormusun...
M.K.A Atatürk doguya fabrika kurdu..demir yolları yaptırdı
peki nedeni ney cahil kardeşim nedeni neyy..
nedeni:Dogu ve güney dogu Anadoluya Türkleri dahada yaymak iş imkanı ile oraya kaydırmak daha yaygınlaştırmak.
peki ermenilerin tehcir edilmesiyle bir azalma oldu işte oralara Türkleri kaydırmak çelikten bir zırh gibi plan buydu.
Hatayıda alarak daha köklü bir nüfus ile dengeleri yerinden oynatmak.
Ermenilerin techiri neden Devlet kurmak istemelerinden dolyı.
Şimdi o cahil beyninle taşları kendi elinle koy şimdi Ermeniler devlet kurmak istediler(k.rtlerle ne kadar benziyor demi)Ermeniler seri olarak Türkleri katletmeye başladılar(k.rt şer..sizlerinin korkak tavuk gibi bebekleri öldürmeleri aklıan gelsin) Ermeniler iç huzuru bozdular(k.rtler aklına gelsin)
SIRADAKİLER K.RTLERDİİİ

ATATÜRK Ü ANLAMAK ONU SEVMEKTEN GEÇER.
EGER ANLAMAYA ÇALIŞSYDIN ŞU FİKRE KAPILIRDIN
BEN ATATÜRKÜN KÖPEGİYİM.O UFACIK BEYNİN NASIL ALMAZ CHP YE HİÇ BİR ZAMAN ATATÜRK GİBİ BİRİSİ GELMİYECEK BİR DAHA HİÇ BİR ZAMAN.
CHP DEKİLERİ ATATÜRKLE MUKAYAESEYE GİREREK YORUM YAPMAK KİMİN HADDİNE.
BEN-SEN-O KİM OLABİLİR ONUN GİBİ SADECE ONUN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYORUZ.
CHP ÇOK ŞEY YAPTI.EGER UNUTMA BİR GÜN FİRE VERSEYDİ ANA ÇİZGİLERİNDEN O ZAMAN GÖRÜRDÜN(MHP KANKA İLE AKP VEYA DAHA ÖNCE FAZİLET VETYA REFAH VEYA ANAVATANINI)
İŞTE ÖNCE NE YAPCAZ O UFACIK UFUKUMUZLA ATATÜRKÜ CHP NİN BAŞINDAKİLERLE MUKAYESE ETMİYECEZ...
O BİR DEHA İDİ VE ONUN EMNETİ NAMUSUMUZ.BU İŞLER LAK DİYE OLMUYOR ÖMÜRÜNÜ VERDİ ATAM İKİ SATIRLA OLMUYOR HER GÜN NELER ÇEKTİGİMİZİ AKLIN ALMAZ.

Yıllardır tek yürüdük anlıyormusun benii tekkkk.
ne abd sevdi bizi(varsın sevmesin) ne başkası
dinciler düşmandı bize..abd düşmandı..hatta rusya bile düşmandı(kominizmede karşıydık biz çünkü biz sol degildik Mustafa Kemaldik biz)..Bir gün uyanırsın bagnaz bu dinsiz der...bir gün uyanırsın ermenistanın en sevmedigi partsinidir...bir gün bakarsın tüm dünya senden nefret ediyor..

NEDEN BİLİYORMUSUN
BİZ ONUN GÖZ NURUNUN PARTİSİYDİK.O ŞANLI ULU ATATÜRKÜN EL EMEGİNİN PARTİSİYDİK.DÜNYAYI EZDİ GEÇTİ SEVERLERMİ BİZİ.
BİZ TEK YÜRÜDÜK BİLEMESSİN NELER ÇEKTİGİMİZİ
DÜŞMANIMIZ ÇOK
ÖLE İKİ SATIRLA OLMUYOR İŞTE
İSMET İNÖNÜ GİBİ BİR Ş..SİZE RAGMEN İLKELERİMİZDE GIDIM OYNAMA YOK..O KADAR SALDIRALARA RAGMEN HALA AYNIYIZ DİNÇİZ.
ULAN TAŞ OLSA ÇATLAR BE TAŞ
BİLEMESSİN NELER YAŞADIGIMIZI...BİZ KOCA YÜREKLİNİN PARTİSİYİZ.
ONUN GÖZ NURUYUZ...İŞTE ONDAN ÖTÜRÜ DÜNYA SEVMEZ>(VARSIN SEVMESİN)
Birşeyleri iyi belle öle yaz kişileri eleştir ama bunu asla çünkü şu gelir akIllara
SEN KİMSİN........................

CHP yimi soruyorsun....
MUSTAFA KEMALİN GÖZ NURU OOO.ATATÜRKÜN KENDİ ELLERİYLE KURDUGU GECELERE KADAR UYKUSUZ KALDIGI İLKELERİ İÇİN..HEVESLE ŞEHVETLE KURDUGU PARTİİİ..
BİZ BUYUZ...

YA SEN
SEN KİMSİNNNNNNN....
Ben senin o çapulcu şivenle cahil ve ufak beyinli ilan ettiğin Türker Ertürk'üm. Benim başbuğum Mustafa Kemalin zamanındaki CHP yi kastetmediğimi anlamamak için ancak senin gibi bir andaval olmak lazım.
Senin nasıl cahil ve çapulcu bir partizanlık içerisinde olduğun ortda. Bu hakaretleri yüzüme yapabilecek cürretin veya gücün varsa seni bekliyorum. Bugün akşam sesli sohbete geleceğim. Yeri zamanı orada ayarlarız. Onurumuza laf eden cezasını çeker.
Senin, beyin korteks gelişimi yarıda kalmış bir piyon olduğun bu kadar barizken bile dediğin lafları yutturacağım. Türk ocakları nasıl fetoşçuların elindeyse Chp de gün itibariyle ırkçılığı başı ezilmesi gereken bir yılan olarak görmekte olan bir gürühun elindedir.
BATIKAN TÜRKER Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla