Alıntı:
TÜRKER_ ERTÜRK adlı üyeden Alıntı
Sağ partilerin topunun birden pasaport milliyetçiliği yaparak
|
Alıntı:
TÜRKER_ ERTÜRK adlı üyeden Alıntı
chp de iktidarı bulduğunda para bulmuş Tuncay gibi kıro yalakası olacaktır. Geçmişleri bunun ispatıyla doludur.
|
Burda birşey sölersin ve konuşursun böle yüce bir kurumu gelipte ahkam kesemesin.Ben ne bir patizanım nede bilmem ney yapıyorun.Partizan söliyecegin en son olay bu konuda budur ama daha düşünme safhasına geçmedigin belli.Chp diyerek isim yer -yön vermeden konuşamasın koçum benim konuşturmam. Üyeligim iptal edilecegini bilsem bile konuşturmam seni...!
Gelirsin bir şahıs ismi verirsin. Bildigini anlatırsın ortak noktaları bulur veya eleştirilecek bir yeri varsa senle birlikte eleştiririm.Bunu
partizan olan biri yapmaz ve sana bunu sölemez.
Türk Dil Kurumuna nasıl sahip çıkıyorsam.Türk Tarih Kurumuna nasıl sahip çıkıyorsamTürkiyeye Nasıl sahip çıkıyorsam...!Chp yede öle sahip çıkarım
Simdi söbe kelle tayyo başbakan diye ''Türkiye'' her haltı yer mi diyecez.Tayyoyu yer-eleştirirsin veya başka bişe yaparsın. Ama nasıl Türkiyenin başında öle bir söbe kelle olsa bile Türkiyeye laf ettirmem. Aynı chp oldugu gibi.
Korumam Chp partisini Kuran ve yaşatan Ulu Atatürk den ötürüdür. Hangi yollardan gittigini ögrenirsin.Kişileri eleştirirsin sonra yanlış birileri geldigindede chp diyemezsin.Hörmetim sevgim Kurandan ötürüdür.İlkem onun düşüncelerinden ileri gelir. Öle diger partilerin safına getirtirmem.Aynı çuvaldıza koyamassın koydurtmamda
Haa bu arada sesli sohbet demişsin.
ADANA-MERKEZ.
Y.N:Buraya isim adres yazmayın.
Konu 6.Oku Koruyan Bozkurt tarafından (16.05.2008 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir..
Sebep: düzeltildi
|