Tekil İleti gösterimi
Alt 16.05.2008, 22:08   #59 (İleti Bağlantısı)
Buğra Şad
Türkçü

İletiler: 2,143
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
BATIKAN TÜRKER adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben bugün oy kullanacak olsam Chp ye verebilirim ama bu kesinlikle kötünün iyisi olduğu içindir. Çağdaş ve laik yapısı nedeniyledir. Lakin estirelen bu partizan hava mensubu olduğum kenti kırolara teslim etmiş ve sırf Türkçü olduğumuzdan kırolarla amansız bir mücadele içerisinde olduğumuzdan dolayı bize karşı savaş açmış, bu savaş sonucunda beni okulumdan dahi uzaklaştırabilmiş "şimdiki" chp ilçe örgütüne karşı özelde ve tüme varımdan yaptığım tespitlerimi geçersiz kılmaz.
Mhp ve benzeri partiler benim için bin kez tehlikeliyken Chp on kez tehlikelidir ama sonuçta tehlikelidir.
Efendim o zaman bir yol Türkçü bir parti kurun da biz de yanınızda olup oy verelim. Ama nerede? İcraata gelince tık yok değil mi?

Yahu anlamıyorum; siz bu işi çocuk oyuncağı sanıyorsunuz değil mi? Bir parti kur ve iktidar ol herşey olup bitsin. Ne kadar sığ ve basit düşünüyorsunuz böyle. Bakın yılların ANAP'ı ve DYP'si (şimdiki DP) son seçimde nasıl dağıldı? ANAP zaten seçimlere de girmedi, DYP ise girdiği hâlde gülünç oranda bir oy alarak rezil oldu. Çünkü bunlardaki oyların da AKP'ye gitmesi gerekiyordu ve bunun için bin bir dolap döndü ve istenilen oldu, ANAP ve DYP tabanı AKP'ye oy verdirildi.

Siyaset işi çok karışıktır ve bir o kadar da zor ve güvenilmezdir. Hâl böyleyken siz kalkmış Türkçü parti olmamasından ve bu yüzden bütün partilerin zararlı olduğundan bahsediyorsunuz. Bu kafayla düşünen insanlar yüzünden bugün bu hâldeyiz ya. Adamlar kendi ordularını ve ekonomilerini kuruyorlar, siz hâlâ CHP'nin zararlı olduğundan bahsediyorsunuz.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla