17.05.2008, 11:13
|
#15 (İleti Bağlantısı)
|
|
Türkçü
İletiler: 112
|
Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı
Bu konuya daha önce defalarca değindik; zahmet buyurup ararsanız ilgili yazıları bulabilirsiniz.
Eklediğiniz videolardaki görüntüler profesyonel bir köpek dövüşü değildir; "sokakta it kapıştırma" diye tabir edilebilecek basit bir olaydır. Dövüşçü olarak eğitilmemiş, dövüş tecrübesi olmayan, antremansız, zayıf cüsseli ve çok genç bir Pitbull iri yarı bir Kangal'ın önüne konulursa elbette dayak yer. Fakat profesyonel köpek dövüşleri böyle yapılmıyor, profesyonel dövüşçü Pitbullar da eklediğiniz videolardaki bakımsız hayvanlara hiç benzemiyorlar. Dövüşçü bir Pitbull bir Kangal'ı birkaç dakika içerisinde öldürür.
Siz köpek dövüşünü sadece internette izlemişsinizdir, ama ben yıllar boyunca bu işle bizzat uğraştım. Kangal da dahil olmak üzere birçok farklı köpek cinsiyle dövüşmesine rağmen bir kez bile yenilmeyen emekli dövüş Pitbull'um Afsız şu anda ayaklarımın dibinde oyuncağını kemirmekle meşgûl; dövüştüğü Kangallar'ın kemikleri ise çoktan çürüyüp gitmiştir. Hülâsa, internetteki videolara değil, gerçek hayatta gördüklerime, yaşadıklarıma ve tecrübeme dayanarak beyanda bulunuyorum.
Ben bu işleri bıraktım, Afsız da artık yaşlandı. Fakat Pitbull dövüştüren arkadaşlarım var. İsterseniz bir Kangal getirin, ben de bir Pitbull getireyim ve ortaya para koyup dövüştürelim. Sonucu hep birlikte görürüz. Uyar mı?
|
Esenlikler Kemal Ağabey , behsettiğin Pitbullar Game Breed mi?
|