|
Son güçleriyle zaten saldırmaktadırlar.Avrupa cephesi-içerdeki dinci yıgınaklar.Başbakan-Cumhurbaşkanlı(hepsi)-Yökümün başkanı zaten heryer kuşatma altındadır.Eger bu savaştanda Türkçü camia zaferle çıkarsa ki çıkacagını her zamankinden daha fazla hissediyor ve güveniyorum. Bunlar bir daha toparlanamazlar.Dinlenme ve takip daha yeni başlamadı bu kapatma davası açılır açılmaz gelişen bir olaydır.
Asıl sorumlması gereken daha önemli şu=
Bu gün polis olan bir çok fetoşçu var.Bunlara sınav sorular verildi ve dimdirek polislik kurumuna yerleştirildiler.Yani bu gün iç huzuru saglıyacak olanlar büyük bir çogunlu nur terör örgütü tarafından zab edilmiştir.
Bu olayın gelişme sırası şudur=
Bir genç nurla tanışır.Nurun bünyesine girer kendini kanıtlar-Ona girecegi yer varsa sorulur-Soruların cevapları verilir ve agrısız sızısız girer sisteme..Ancak..! Sisteme girdiginde artık her ay belli bir miktar para yardımı yapacaktır.Çünkü sistemin arkasında daha gelen cahelet temsali adamlar vardır.Her ay örn:50 ytl para bagışlanır.O yüzden nura katıl haritadan istedigin yeri seç denmektedir.
Askeriye olayları izliyor.Askeriyenin bir açıgı olacagını düşünmüyor ve böle bir olasılıgı hiç hesaba katmıyorum.Susma nedenini ise şuna baglıyorum.
Eger Askeriye yanlış bir zamanda yanlış bir atılım yaparsa herşey daha kötü gider.Misal kendinizden pay biçin.Askeriye birden atılım yaptı ama öle bir yanlış zamandı ki ve geri adım atmak zorunda kaldı kendinizi nasıl hissedersiniz.Evet sorunuzun cevabını bende içimden sizin gibi Çok kötü olunur diyerek sölüyorum...! nedeni bu.Eger askeriye yanlış bir zamanda yani tökezlerse herkesin inancında hafif sarsılma olur.Unutmayalım senin- benim- onun -herkesin güvencesi Askeriyemizdir.İşte bu yanlış atılımda piskolojik olarak akp yani fetoşçular kazanmış olur.Piskolojide güçlü görünürler.Çok konuşandan korkma sessiz duranda fazla cesaretli olma der atalarımız.Mahkemelerde bile eli geçirmeyi isteyen ve yukarda saydıgım kurumlarda ufak tarla fareleri gibi gezen her yerde olan bu mahluklar büyük tehlikedir.Şiddetle dogru zaman olmak zorundadır.TSK en iyisini yapıyor.Dogru zamanı Bekliyor.Yanlışta TSK ya güven sarsılır. Asıl bu olay felaket olur..!