|
Bunları temizlenecek nasıl deffettiysek bunları yani geri kalanlarıda defedecegiz.Bunlar bir ara televizyonada günah diyordu.İşlerine gelmiyecen her şey günah bunlar için.Bu ve bunu gibi çıngıranklı yılanlar sevmedikleri rahatsız oldukları her oluş olgu olaya bir saldırı yapma çamur atma atma telaşındalar.Araplaşmış yada arap olan yada arabi yahudi görünümlü bu düzmece herifler Atatürkü bu tarihten silmeyi asla başaramıyacaklar.Atatürk gerçegin ta kendisiydi.Yazar oydu ve o yazar romanını bitirdi.Figüranlar bir şey yapamazlar çok çok arada bir kısık sesleriyle bagırırlar ve kesilirler.Ben her zaman fetoş yani abd yi baz almayı tercih ediyorum.Türkçü vuruş bir gün abd nin ve israilin kafasına saglam bir sille verecektir.O zaman böle orta malı ne oldugu belirsiz.Türk ırkının içini boşaltmak isteyen Türkün manevi bayramı olan 19 mayıslara 23 Nisanlara 29 Ekimlerartık dem vuramıyacaklar.İşte Türkçü vuruşun israil ve abd leş kargalarına indiginde bu çapulcuların sonuda dar agacı olacak.Kinimiz büyük nefretimizde.
19 mayısı her zamankinden daha büyük bir özlemle bekliyorum.O gün tanrıya yakaracam.Atatürk'ün ruhunu yakarışlar yapacam.
O gün Tek kelime agzımdan dökülecek....!
Ölümüne Kemalizm.Türkün Kutlu Bayramına az kaldı.Bu çabulcularla elbet bir gün vuruşlarımızla biteceklerdir.Atatürkün adı namusumuzdur.19 mayıs Onurumuz ve şerefimizdir.