Tekil İleti gösterimi
Alt 18.05.2008, 03:48   #3 (İleti Bağlantısı)
19. Tümen
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 72
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bakalim, sonra görürüz

Alıntı:
Tanrıdağı Yolcusu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu olay son yıllarda arttı.Kimse türbanlı kızlara dokunmayı göze alamıyor.kim ki bunlara müdahale ederse direk kafir ilan ediliyor.Okul müdürleri kimi isteyerek kimi korkarak izin veriyor.Çarşamba ilçesi zaten dincilerin kurtarılmış kalesi olarak görülüyor.Çağdışı insanların sığınacağı bir liman olmuş.Nedense kimse bu ilçenin üzerine gitmiyor.Daha yakın zamanda cinayet olayları camilere kadar girmişti.Dincilerin yaptığı herşey olağan hale geldi günümüzde.
Irkdasim endiseni cok iyi anliyorum. Evet bende bir seylerin beklentisi icindeyim. Bakalim neler olacak gelecek dönemlerde. Kim bilir "kurtaricimiz" Tansu hanim gelir ve birseyler yapar. Gösterir kadin haklarinin ne oldugunu Anadolu kadinina. Türbana zincirlenmis kadinlrin türbanini cikarip onlari özgürlügüne kavusturur alimallah. Örtülü ödenigin kilitini de kirip dollarlari bu esareten kurtarir ve Amerikalara yollar ;-)

Isin girgiri bir yana!

Arkadaslar, birileri dügmeye bastiysa digerleri bos durmuyor. Cumhuriyet bassavcimiz Sn. Abdurrahman Yalcinkaya'nin actigi dava AKP'nin kapatilmasiyla sonuclanacak bundan adim gibi eminin. Diger hadise ise AKP'lilere siyaset yasagi gelecek. Baska bir parti kurulursa eger, aninda kapatilacak. Burda kör ebe yok ki kandirilsin.

Birileri geri adim atarlarsa hemencecik sevinmesinler. Saldiriya gecmek icin Hamle, hiz alabilir!

Atatürk'ün partisi CHP'ye gelince. Atam bu manzara karsisinda utaniyordur kimbilir? 5 secimden beri secim sonuclari aciklandiginda gazeteler su manseti verir: Deniz Baykal evinde kaldi...

Not:
Ne hikmetse Deniz beyin kazandigi tek secem genel kurultay secimleri..Güler olduk aglayacak halimize..DENIZ BAYKAL DÜS CHP'NIN YAKASINDAN.. SENIN YAPTIGIN HANEDANLIK!! HANEDANLIGI CHP'NIN KURUCUSU YÜCE ATATÜRK KALDIRDI!! DEFOL ARTIK SIYASET FOSILI!!!

19. Tümen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla