Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 13.10.2008, 02:52   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 71
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
8 yaşındaki sevimsiz kürt çocuklarının düşündürdükleri...

Kürt terör örgütü Pkk'nın malum Aktütün saldırısı sonrasında kaybettiğimiz 17 şehidi bir kenara bırakıp da sevimsiz kürt çocuklarının eğitim problemleri ile ilgilenen enteller ve çocuklar masumdur diyen aptallar bu yazıyı özellikle okusun! Bu yaşanmış bir olaydır.

Olayın başkahramanı; güvenlik nedeni ile adını veremeyeceğim ve Aktütün yakınlarında bir köyde öğretmenlik yapan bir yakınım gözyaşları içerisinde anlattı bunları bana.

''Bayram tatili biter ve Aktütün saldırısından dolayı Türkiye yas içerisinde yani haftaya başlar. Tatili geçiren Türk öğretmen de görev aşkıyla bir sürü yaratıktan oluşan kürt köyüne gider. Bayram sonrası ilk derstir ve ilkokul öğretmeni tamamı kürtlerden oluşan sınıfın öğrencilerinden tatillerinin nasıl geçtiğini anlatmalarını ister.

Ve herşey bu masum istekten sonra başlar. Sıra ile söz alan sevimsiz kürt çocukları Türklere karşı besledikleri içlerindeki kinleri tumturaklı cümleler ile kusmaya başlarlar.. İlk kürt çocuğu söz alır ve ''Bayram bereketliydi hocam'' der. Neyi kastettiğini öğretmen anlayamaz ve ''Nasıl yani?' diye sorar 8 yaşındaki kürt çocuğu olayı açar ''17 tane şehit geberttik, bu bayram bereketliydi'' der. Öğretmen şaşırır ve ''kes sesini!'' der. Bir başka kürt kalkar ve ''Bayramda kan içtik, bayramda Türk kanı içtik'' der. Sonra bütün çocuklar kürtlerin gerçek yüzlerini belirten türlü laflar eder sınıfta bir curcuna oluşur. Bunun üzerine Öğretmen kızcağız duyduğu acıdan ötürü gözyaşları ve hıçkırıklar içerisinde ve küfürler eşliğinde sınıfı terk eder.

Bu olaydan sonra bir kaç saat içerisinde köyü terkeden öğretmen şu anda mesleğini bırakma aşamasında ve bir ruhsal bunalımın içerisinde...''

Bazı aptallar artık şunu anlasın ki kürdün iyisi çıkmıyor. Çocuğu genci ve yaşlısı hepsi bir, hepsi aynı.

TTK
sungur Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 05:06   #2 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,472
Fare'nin yaşlısı , genci , bebesi olmaz.

Kırolarda birer faredir..

Bebek kırolar ; ilerde birer katil terörist olarak ortaya çıkacak olan potansiyel bir tehlikedir.
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 10:24   #3 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Adayı

Savaşçı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 53
benzerini benim kuzenim Batman'da öğretmenlik yaptığı sıralarda yaşamıştı. 2. sınıfa giden bir öğrencisi pişkince ''Bir gün siz dağa çıkmak zorunda kalacaksınız'' demiş. bunun üzerine kuzenim ağlayıp kaçmak yerine çocuğa sağlam bir tokat atarak ağzının payını vermiş.
Alt 13.10.2008, 10:37   #4 (İleti Bağlantısı)
ATSIZ'CI

beyler beyi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 207
Kürt;yıllardır sırtımızdaki kambur.Biz bu kamburla yaşadık.Besledik,büyüttük yedirdik içirdik. Uygarlığın her türlü nimetlerinden faydalandırdık acıdık.Elektrik parası ödemediler vergi vermediler her şeylerini devlet karşıladı.Ama ırksal özellikleri göz ardı edildi.''Hainlik''
beyler beyi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 10:41   #5 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

topalomer adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
Irktaşlarım devletin bu p...clere kurşundan başka bişey göstermemesi lazım köpekler okuma bahanesiyle büyük şehirlerde ve diger okullarda sözde örgütlerinin propagandalarını yapıyorlar.baskıyla para topluyorlar.bunların hepsini toplayıp yakmalı ama yanlız degil
bunlara kardeş deyen insanlarla T.T.K
topalomer Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 11:09   #6 (İleti Bağlantısı)

Araz Akçora adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 357
Nedense bu tür olaylar gündeme getirilmiyor. Bu konuda suçlu olan basındır. Baba beni okula gönder, kardelen ayşe, doğu-batı buluşuyor gibi etkinliklere eğilip bölgedeki hainleri eğiteceklerine oralara göreve giden memurlarımızın, öğretmenlerimizin, doktorlarımızın, askerlerimizin sorunlarıyla ilgilensinler. Bu bir öğretmenin başına gelebilecek en kötü olaydır ve sadece Aktütün'de değil Güneydoğu'nun birçok yerinde kırolar Türklere karşı aynı düşünceleri besliyorlar. Siz ne kadar dirençli, fedakar, cefakar da olsanız o bölgedeki insaların bölücü ve hain düşüncelerini değiştiremezsiniz. Biz yıllardır bağırıyoruz, olaylar kitleselleşmiştir diye. Birileri de çıkıyor Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı kin ve nefret besleyen kişilere karşı kardeşlik duygularıyla yaklaşmamızı istiyor. Bizi düşman olarak gören bu yaratıklara karşı insani duygular beslemek de bu bakımdan aptallıktır, gerizekalılıktır. Irkçılık bu yüzden mantık işidir. Türklere kardeş arayan kişiler bu tür gerçeklikleri ya yaşamadıkları için ya da Türklük şuurundan uzak bir bakış açısına sahip olduğu için göremezler.
Alt 13.10.2008, 14:23   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

KÜRŞAD_URUNGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 75
Kandaşlarım size başımdan geçen bir olayı anlatacağım ; bir gün arkadaşım Nihat benim evime gelmişti.Oturduk beraber yedik içtik haber dinliyorduk ki şehit haberleri ekrana geldi.Bende Nihat ' a dedim " Bak bide sen diyordun bizim mahalledeki kürt çok iyi diye kürdün iyisi kötüsü olmaz dedim " ama o buna karşı çıktı ve bana kürtleri savunan bir sürü laf etmeye başladı.En sonunda dayanamadım burnunu kırdım.Tabi 5 gün önce de o bir kaç adam tutmuş 2 tanesini yere serdim onlar kaçtılar ama bir tanesi şerefsizlik yaparak arkadan bıçak vurdu.Bıçak bacağıma geldi.5 gündür hastanede laptobun başında vakit geçiriyorum.Nihat'ta tutuklandı.Doktorlar yaranın fazla derin olmadığını söylüyorlar ama anladım ki Nihat'ta kürt asıllıymış .Kürdün genci değil yetişkini de zararlı.

O sevimsiz kürt çocukları 5 yıla kalmaz dağa çıkıp asker vurmaya başlarlar
KÜRŞAD_URUNGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 16:04   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 1
Andalarım bizim okulda da bu p.çlerin abileri var. Bu aşağılık yaratıklar k.ürtçeyi savunuyorlar. K.rtçe diye bi dil var mıdır ki savunacaklar. Arabın. hintlinin dillerinden toplama bir şeydir k.rtçe.
alp_tegin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 16:53   #9 (İleti Bağlantısı)

TÜRK-SUDE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 60
Aktütün'ün acısını hala içimizde hissederken..
Güdümlü ve vatan haini medyanın aynı dakikalarda, oradaki köylerdeki bir kaç kürt çocuğunu toplayıp ,yüzlerine makyaj yapıp , önlerindeki sehpaya kurşun ve kalem koyup ezberlettikleri belli olan acıklı cümleler söyletmesi ne kadar komik ve içler acısı geliyor insana..
Bu insanlar okusalar ne olacak ki..DTP olarak meclise , mühendis doktor olarak çalıştığımız işyerlerine ve hastanelere , öğretmen olarak okullarımıza gelmeyecekler mi..
Virüsü işte o zaman içimize daha çok bulaştırmazmıyız..Ki bulaştılar artık..
taa özal zamanından bu virüsler içimize işlemeye devam ediyorlar..Bir tümör gibi giderek büyüyorlar...
Askerimizi öldürme sebepleri köylerindeki elektriğin suyun eğitimin olmamamsı mı.??.Bu ne yalan bir sebep bu ne haince bir sebep...Kim inanır bu saçmalıklara..
Benim yaşadığım şehrin dağ köylerinde de yokluk var , susuzluk var..fakirlik var ..
Ama kimse çıkıp ta askerine kurşun atmak, can almak için dağlara çıkmıyor..
Ne kadar aç olsakta işsiz olsak ta ezilmiş olsak ta...bizim elimize tabanca verip askeri vur deseler hangimiz vururuz düşünmesi bile ürpertici değil mi ama onlar gözlerini kırpmadan seve seve öldürüyorlar ve bayram ediyorlar..
Bunlar mı kardeş...Bunlar mı vatanını seviyor...
İçlerinde kürdistan sevdasıyla dolu olan bir sürü düşman var içimizde , çocuk , yetişkin hepsinin içinde Türk ırkına ve içinde yaşadıkları vatana karşı büyük kin besliyorlar....
Ve işte bahaneleri ...Suçlu devlet..
Kullandıkları kaçak elektrikleri, muaf tutuldukları vergileri, devletten aldıkları para yardımlarını görmemezlikten gelerek ,köyde eğitim bahanesiyle hemen silahları alıp daha Mehmetçik öldürmeye çık..

Uyanmak gerekli artık..Bizi uyutmalarına izin vermeyelim
Alt 13.10.2008, 17:40   #10 (İleti Bağlantısı)

Türk-Moğol adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 191
Benim gözümde her yaştan kürt düşmandır. Hepsi virüs gibi.Elimde
olsa, dişisinide babasını da eniğini de gözümü kırpmadan öldürürüm.
Ben de annemin anlattığı bir olayı paylaşıyım. 80'de Diyarbakır'da öğretmenmiş.Okulda ağaç dikme kampanyası yapmış. Öğrencilerle ağaç dikerken,70'li yaşlarda bir dede gelmiş,bastonuyla fidanları bozuyormuş. Ve adam; ''Devletin bir şeyini istemeyiz!'' demiş. Düşünün o zaman kürt terörü daha yok.Gerçi bu kürtler Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren ayaklanıyorlar ama...
Birde Beyaz'ın programında konusu açıldı, Osman Tan Erkır Şehitlerin acısı kalbimde dedi. Bunun üzerinie beyaz denen herif, hemen kahpeliğini yaptı. İşte ordaki eğitim zayıfmış, okul yokmuş, 12 yaşında kız öğretmenlik yapıyormuş arkadaşlarına falan hemen acındırma yaptı.
Bu kürtlerin sorunu para falan değil ayrıca.Adamlar devlet istiyor, biz mağduruz diyorlar. O adama sen 1 milyon dolar da versen, 1 milyon doları olan mağdur olur. O yüzden bu kampanyalara, GAP'a falan gerek yok. Bu hainler ancak ölümü hakediyor.
Hülagû Han halifeden teslim olmasını istediğinde, Halife Mustasım, eğer kendisine saldırırsa Allah'ın gazabına uğrayacağını söyleyerek teslim olmayı reddetti.Şehir istila edilince,Halife yakalandı ve öldürülmeden önce halkının katledilmesi ve şehrinin talan edilmesi izletildi. Bozkır kültürüne göre asil kan yere akarsa, tüm alem düşmanınız olur. Bu yüzden Halife keçeye sarılıp atlar tarafından çiğnetilmişti. Bir oğlu hariç tüm oğulları da öldürüldü.
Hülagü Han'ın izinde...
Türk-Moğol Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 17:42   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 2,143
Amiyane bir atasözümüz vardır; "enik büyük it olur, yavşak büyür bit olur" denir. Başlığa konu kürt çocukları da, bu atasözünde ifade edildiği gibi yaşları küçük de olsa kürtlüklerini ve hainliklerini ifade etmişler. Yurdumuzun doğu kısımlarında yaşamayan, yani kürtlerle içli dışlı olmayanlar bizim kürtlere böylesine hücum etmemizin sebebini tam olarak anlayamayabiliyor. Fakat o bölgede bulunan, kürtle aynı toprağa ayak basan kişiler, kürtlere en az bizim kadar düşman olup çıkıyorlar.

Olmakta da haklılar. Piranalar gibi tek başlarına küçücük oldukları hâlde toplanınca insanın kanını emmeye uğraşan kürtler, artık insanca eğitim ve yaşama haklarını çoktan kaybetmişlerdir. Bunlara uygulanması gereken yöntem ve politika kesinlikle daha sert, katı ve kesin olmalıdır.

Türk vatanında Türk'e böylesine hakaret etmenin hesabı, sadece eden kişiden değil bütün kürtlerden sorulmadığı sürece bu teröristlerin kökü kazınmaz.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 18:12   #12 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 387
Alıntı:
KOCATÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Fare'nin yaşlısı , genci , bebesi olmaz.

Kırolarda birer faredir..

Bebek kırolar ; ilerde birer katil terörist olarak ortaya çıkacak olan potansiyel bir tehlikedir.

Buna ilave olarak, imkanları olmayan sürüngenler dağda eli silahlı terörist olarak karşımıza çıkarken, geçen gün haberlerde çıkan, Aktütün'de oturan ve "okumak istiyorum, kalem tutmak istiyorum" diye zırlayan küçük kevaşe ise okuduğu takdirde kürtçü hareketin ve kürt terörünün beyin takımının bir bireyi olarak karşımıza çıkacaktır.
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 19:15   #13 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 21
köpek soylu aşağılık hayvanlar, birgün analarınızı babalarınızı gebertirken gözünüzün yaşınıza bakmayacağız!

TANRI BÜTÜN k.rtleri KAHRETSİN!
TANRIKURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 19:22   #14 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 41
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker...

Tarla aynı, tohum aynı… Yaşı 1 olsa ne olur 100 olsa ne olur. Hainlik damarlarına işlemiş, genlerinde var. Hepsinin yeri toprağın altı diyeceğim ama bunların leşlerini toprak bile kabul etmez.
Aslan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 19:34   #15 (İleti Bağlantısı)

KAN_KOKSUN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 20
Buna hiç şaşırmadım ve 17 şehitin bu kancık yavrularının ağzına düşmesi çok ama çok üzücü,özellikle kan içtik cümlesi çok dokundu bana,p.çleri böyle söylüyorsa,büyükleri olucak kansız kancık hainler nasıldır acaba,o kanı kusturcakları yerde,birde bu p.ç kurularını eğitmeye çalışıyorlar.dağda terörist,şehirde hırsız,gaspçı,kapkaççı.Nedir bu milletin bu böceklerden çektiği.

LANET OLSUN HEPSİNE
KAN_KOKSUN Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
8 , çocuklarinin , çocuklarının , düşündürdükleri... , dÜŞÜndÜrdÜklerİ , KÜRT , sevimsiz , sevİmsİz , yaŞindakİ , yaşındaki

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler