Tekil İleti gösterimi
Alt 19.05.2008, 14:17   #10 (İleti Bağlantısı)
dumanbey
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 11
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Arslan Beğ adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Güntülü ırktaşım bu konuda açıklama yapmış ama sanırım burada benim iletime bir atıf var, demekki bazen en basit şeyleri bile çok açık ve ayrıntılı yazmak gerekiyor, kısaca belirtilen bir fikirden bir sürü anlam çıkarılabildiğine göre.

Ben hala kadın kadın gibi erkek de erkek gibi olmalıdır sözümün arkasındayım, atalarımızın arasında uzun saçlı yiğitler olmasının konumuzla uzaktan yakından ilgisi yoktur çünkü uzun saç sadece kadına özgü değildir, saçın kadına has boyanması, şekil verilmesi, örülmesi vs.'si vardır erkeğe has şekilleri vardır. Yukardaki cümlemde kast edilen bununla alakalıdır, yani erkek uzun saçlı olabilir ama kadına has değil erkeğe has uygulamalar yapar saçına. Ve kendini kadınsı gösterecek kıyafetler giymez, kadında erkeksi kıyafetler giymez, cümlemdeki kastım budur.

Kaldı ki sorun benim cümlemde değildir, ''kadın kadına erkek erkeğe benzemeli lafına karşıyım'' diyen cümleniz ne anlama geliyor onu merak ediyorum, neye karşısınız ? Sizce erkek kıyafetleriyle kadına bensede sorun değilmidir ? Yoksa sadece birşeye karşı olmak içinmi karşısınız ?

Öncelikle 'Gürültücü' diye başlayan hitabınızdan çok basit bi anlam karmaşasına bile sinirlenebileceğiniz çıkıyor. Kendini iyi ifade edemeyen insanlar böyle çıkışlar yaparlar! Benim bu otağda bulunma amacım yanlızca ırkdaş ve fikirdaş insanlardan birşeyler öğrenmek. Bildiğim şeylerin üstüne bilmediklerimide ekleyerek bir şeyler kazanmak. Böylece savunduklarımızı perçimlemek. Eğer bir yanlışım olduysa AF OLA; ama siz büyüklerimde bizim gibi gençlerin heveslerini kırmayın!...
dumanbey Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla