Tekil İleti gösterimi
Alt 20.05.2008, 19:42   #65 (İleti Bağlantısı)
Başbuğ Attila

Başbuğ Attila adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 67
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Adamlarda para bol, Amerika'dan geliyor nasıl olsa. Şimdi var güçleriyle medyayı ele geçirmeye çalışıyorlar. Çünkü bugün medyanın, en büyük güçlerden olduğunu çok iyi biliyorlar. Adamlar vuracağı hedefi iyi seçiyor. Ya da Amerika seçiyor, buradaki kuklaları da kollarından kuruyor.

Eğer bu yobazlar, Türkiye'de üniversiteleri de ele geçirmeye başlarlarsa, artık yapacak çok az şey kalır. Çünkü TSK ve yargıdan sonra cumhuriyeti ve Atatürkçülüğü savunan en güçlü kurum, laik eğitim veren üniversitelerdir. YÖK Başkanı AKP'li seçilince üniversite cephesi zaten ağır yara aldı. Özel üniversitelere sıçrarlarsa, ciddi anlamda bir yara alacağımız kesin.
Bir kitap okudum bir ay kadar önce, kitapta geçmiş yıllardan itibaren fetoşçuların nasıl amarikan maşası arabistandan finanse edildiği, nasıl yeni bir sermayedar grup yaratıldığı, Türk ekonomik hayatının her evresine nasıl yerleştikleri belgelerle ispatlanıyor, anlatılıyor. Ama şu sıralarda yavaş yavaş bunların karanlık tezgahları aydınlanmaya başladı, umuyorum Türk milleti tarafından hükümet altlarından alındıktan sonra Türk devletinin kurumları şaibeli herşeyin hesabını soracaktır.

BAŞBUĞ ATTİLA
Başbuğ Attila Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla