Tekil İleti gösterimi
Alt 23.05.2008, 21:14   #5 (İleti Bağlantısı)
M376
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 2
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bakın, beni kimseyle karıştırmayın. Ayrımına geldiniz mi bilmiyorum ancak, Türkçeden özge bir dilde olan en küçük bir sözcük bile kullanmamaya çalışıyorum. Bana bu tür çıkışmalar yapabilmeniz için öncelikle, bu konuda benim denli birikim oluşturmanız gerek. Kamu neni geçtim, özünde sorduğum soru da buydu. Sizin bu çıkışkan davranışlarınız. Türklüğe yakışmıyor!

Soruyorsanız, evet ben de Türkçüyüm. İslam gibi öykülerle de ilgim yoktur. Kök Tengri'den özge tanrı tanımam. Türkçeyi ustan ve yürekten biliyorum. En küçük yazım yasalarına dek. Törem Türk töresidir. Türk günayını da yürekten bilirim. Ben kimi oğur burada bütün üyelerden daha çok Türk'üm, bunu bilemeyiz. O yüzden yanıt vermeden önce bir duraklayıp, düşünün.

Anlatmak istediğim konuyu bir örnek ile anlaşılır bir duruma getireyim.
Örneğin, Kurtuluş Savaşı... Sakarya ırmağının gerisine çekildiğimizi, Yunan baskısı altında olduğumuzu, o gün orada ordumuzun derin yaralar aldığını, İsmet İnönü gibi taş katısı bir ulusçunun bile, beğlikten alınmak üzere olduğunu benim gibi açıkça, utanmadan söyleyebiliyor musunuz? Nesnellikten sözüm budur. Başarıyı söylüyorsanız, başarısızlığı da söylemelisiniz. Yoksa en sonuçta yaptığımız şey yine kendimizi aldatmak olur.

En azından bir kez olsun, bu iletimi baştan sona okuyun. İçten olduğumu, köküne dek Türkçü olduğumu, görüş olarak sizden çok ayrı olmadığımı görerek okuyun. Sağlık diliyorum.
M376 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla