Tekil İleti gösterimi
Alt 24.05.2008, 05:01   #15 (İleti Bağlantısı)
Moyuncurhan
Türk Irkcisi

İletiler: 70
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Türk Irkciligi=Türkcülüktür,bunu idrak edemeyen zaten ya soysuzdur yada kaninda Türk olmayan bir etnisitenin kanini tasiyan melezdir...
Ben cok defa suna sahit olmusumdur oda;Ben Türk irkcisiyim deyipte laf pomaklara geldiginde,gürcülere geldiginde,bosnaklara geldiginde bunlarin zararsiz milletler oldugunu hararetle savunmaya baslayan ve dahi bunlarin Türk olduklarini savunan bu yarim kan melezler,kuyruklarina basildiginda ziplamaya basliyorlar !
Bagzi beyinsizler sunu idrak edemiyorlarki yada hic bir zaman idrak edemeyeceklerdirki,Türkcülügü ülkücülükle karistiriyorlar !Saniyorlarki Türkcülügünde yani Türk irkciligininda,ülkücülük gibi,"her ne olursan ol genede gel yeterki müslüman ol" düsturunu baz aldigini sanacak kadar budala olduklari icin bu zavallilar Türkcülükle ülkücülügü karistiriyorlar.
Benim ana tarafimda cerkezlik var fakat ben Türkcüyüm diyen,benim bilmem ne tarafimda gürcülük bilmem ne var diyen fakat kendimi Türk Irkcisi olarak görüyorum diyen iki arada bir deredeki melez tohumlari yarinlarda kürtler ile,ermeniler ile ,cingeneler ile ayni muameleyi göreceklerinden hic süpheleri olmasin !
TTK
Moyuncurhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla