Tekil İleti gösterimi
Alt 25.05.2008, 01:50   #21 (İleti Bağlantısı)
Kalpaklı
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 229
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Asena01 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
TÜRK'LER ne yapıyor peki!Bu mantıklı mı Sn.KALPAKLI.Boşverelim.Daha ne kaldı boş vereceğimiz!Zaten herşeyi boş vere vere bu hale geldik!

TÜRK'ler ne yapıyor derken, insanların neden eurovizyonda oy kullanmadığını mı sormak istiyorsunuz? Hayatım boyunca eurovizyon izlemedim ve oyda kullanmadım. Bundan sonra da değil ücretli bedava bile olsa eurovizyonla işim olmaz. Ben müzikle uğraşan bir insanım ve bizim ülkemizin şarkılarıda dahil olmak üzere rastlamak zorunda kaldığım tek bir eurovizyon şarkısının sanatsal olarak birşeyler içerdiğini algılamadım. Hassasiyetinizi ve dışarıda oluşan ''TÜRK'ler ermenilere yüksek puan veriyor'' imgesinin sizde yarattığı rahatsızlığı anlayabiliyorum ama dediğim gibi bu olay politikse zaten yapabileceğimiz birşey yok. Emin olun Türkiyemizin bugün bu hale gelmesindeki nedenler arasında en sonuncusudur eurovizyona önem vermemek. Beni ve tabii burdaki herkesi sinir eden, deliye döndüren o kadar kötü gelişmeler yaşıyoruz ki hergün, şahsım adına bu tür olaylara eğlencelik olarak bakıyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Esenlikler...
Kalpaklı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla