Tekil İleti gösterimi
Alt 25.05.2008, 03:40   #29 (İleti Bağlantısı)
tiginalppusat
Üyeliği iptal edilmiştir

tiginalppusat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Tar adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Azerbaycan olarak yazını düzeltmek istiyorum.Ermenilere 10 Yunanlara puan Kroistan olsa emin olun 12 puan onlara giderdi.Lanet olsun!
Bak çocuk veyahuta her ne isen nedemek [kıroistan olsa] imiş. Bizler burada neden peki yazı yazıyor, gönlümüzü ortaya koyuyoruz, Türk milleti uyansın ve bu düşmanın hülyasına engel olalım diye sen ise adamların ülkesi olsa imiş diyorsun. Olmadı ve olmayacakta şimdiye kadar nice milletlerin arasında sığıntı, parya olarak yaşadılar ve sonlarınıda biz yüce Türk ırkı getirecek. Lütfen yazarken muhasebe edip düşünerek yaz yazki, ne Uyanmışları nede uyanacak olanları üzme.

Ben iki senedir Türk medyasını izlemiyor ve izleyemiyorum. İzlediğimde kahroluyorum bitiyorum sanki yabancı bir ülkede yaşıyorum. İzlemem kitap okur ve Kutlu güne hazırlanırım daha iyi, kitap okurum silahlı talim yaparım, hertürlü bilgiyi alıp yüce dava Kutlu gün uğurunda kendimi geliştiririm daha iyi. Nasılki Kür Şad atamız kırk çerisini toplamış ve bir kutlu abide şaheser bırakmıştır ortaya, bizlerde Atamızı örneklemeliyiz ki, Tanrıdağında utanç ve cefa duymayalım.

Asla Türk kanı taşıyıp ermenistan paryasına, bir Türk ne kadar cahil olursa olsun oy vermez. Bu Türkün hükümetliğini yapan yani Türkiyede istilacı olan gayriTürkler tarafından organize edilmiş bir, oyundur gerisi hayali hülyadan başka birşey değildir. Esenlikler
tiginalppusat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla