Tekil İleti gösterimi
Alt 25.05.2008, 20:32   #11 (İleti Bağlantısı)
A R S L A N
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,090
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
KUTALMIŞ adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kandaşlar,çapulcunun biri benim bir sitedeki profilimde Atsızcılarla ilgili yazıları görmüş ve site üzerinden bana mesaj atmış.
Bende bir virgülüne bile dokunmadan yayınlıyorum. O şerefsizde eminim okuyordur bunu.

" Selamun Aleyküm.
Arkadaşım bence çok yanlış yoldasınız. Ülkücülere söylediğiniz bu sözler beni gerçekten çok üzdü. Ben yıllardır ülkücüyüm ve ülkü ocaklarında aktif pasif birçok rol aldım.
Size birkaç şey söylemek istiyorum.

Siz resmen bu ülkede bölücülük yapıyorsunuz. Tüm Kürtlere pkk lı muamelesi yapmanız yanlış. Benim en yakın arkadaşım Kürttür.
Hatta o mehter marşı dinler bende ahmat kaya dinlerim. Yeri gelir o beni türklerin savunmadığı kadar savunur.

He eğer pkk lı ise bende aynen sizin dediklerinizi derim ama tüm Kürtler aynı değil.Sadece bir kesim pkk yı destekliyor onlarda eğitimsizlikten.
Ayrıca Kürtlerden pislik çıkıyorda bizden çıkmıyormu.

bu ülkede yaşayan herkes türktür. Etnik kökene göre ayırıp bölücülük yapamazsınız.

Birde yüce başbuğumuza hakaretler etmişsiniz. Biz nihal atsıza aynı şeyleri desek hoşunuza gidermi. rahmetli olmuş bir insanın arkasından böyle hakaretler etmeniz eminim tüm türkiyeyi üzerdi.

ne diyeyim inşAllah doğru yolu bulursunuz. Allah size akıl versin. "

Kırmızıya boyadığım kelimelere bir bakın dört kere kürt lafı kullanmış dördünde de k yı büyük yazmış bir kere Türk yazmış onda da t ' yi küçük yazmış. Türkün T'si küçük, Nihal Atsızın N'si ve A'sı küçük ama inşallah lafının içindeki a'yı bile büyük yazmış.

Bu çapulcular işte böyle şerefsiz kansız adiler. Türkün baş harfini küçük yazıpta kürdün baş harfini büyük yazacak kadar alçaklar, vatan haini kırma pislikler.

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla