Konu: Osmanlı!
Tekil İleti gösterimi
Alt 26.05.2008, 23:28   #80 (İleti Bağlantısı)
Güntülü

Güntülü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 380
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Kurt_Cebe1405 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
öncelikle otağınıza yeni üye oldum bu konudaki kafa karışıklıgını ben çözemedim
daha doğrusu kafam karıştı ben türk milletinin en üstün millet olduguna inanıyorum
onun kurduğu en büyük imparatorluğu toptan dışlamanın hakaret etmeyi doğru bulmuyorum
devşirmeler benim tarih bilgime göre osmanlı devletten imparatorluğu geçiş evresindeyken fatih sultan mehmed han devrinde türkmen sülaleler tasviye edilerek hakim oldu nedeni de osmanoğullarına rakip cıkmasın diye
bence tarihteki yanlışlardan ders cıkarmalı tarih uzerinden polemiğe girmek yersiz
herkes saygı çercevesinde eleştri yapmalıdır
Türk Milletinin üstünlüğüne inanan biri olarak TÜRK kelimesini küçük harfle yazmış olmanız gerçekten şaşırtıcı! Otağa üye olurken kuralları okumuş olmanız gerekiyordu. Biz burada dilbilgisi kurallarına çok önem veriyoruz.
İkinci olarak da otağımızı iyice araştırıp incelerseniz Osmanlı'nın Türkmenlere ne şekilde muameleler ettiğini öğrenirsiniz. Türk Milletinin en üstün millet olduğu gerçeğinde sizinle hemfikir olabiliriz fakat Osmanlı konusundaki düşüncelerinizi tamamen tarihimizi iyi bilmiyor olmanıza bağlıyorum. Emin olunuz ki bizim otağımızda saygı kavramı her hakedene hakettiği kadar gösteriliyor. Önce siz otağımızda detaylı bir arama yapın sonra düşüncelerinizi tekrar gözden geçirin.
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla