Tekil İleti gösterimi
Alt 27.05.2008, 02:55   #6 (İleti Bağlantısı)
KUBİLAY KAĞAN

KUBİLAY KAĞAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 117
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
TrakyaTürkçü adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Resimlerde mantık hataları var. Bir defa ülkücülük Türk dili ve üst kültürü altında altında ümmetçilik ve devşirmecilik (melezleştirme) yapan bir ideolojidir. Hedefleri kroistan kurmak değil, tüm kürtleri devşirip Türk milletini farslaştırıp melezleştirip fiilen yoketmektir. Dolayısıyla kroistan bayrağı yanlış. Suudi bayrağı yanlış duruyor, çünkü o milli görüşçülerin taptığı bayraktır, eğer peygamber bayrağı olarak ele alınacak ise ümmetçi ülkücüler için kısmen doğru. Bugün kendilerini tutmasalar el kaidenin yerini ülkücüler alacaktır, arap teröristlere iş kalmayacaktır. Ülkücü forumlara bir göz atılırsa ülkücüler ABD konusunda el-kaideden farklı düşünmemektedir. Bu bağlamda amerikan bayrağı da yanlış oluyor. Bence birinci hilalin içinde devşirmeciliği simgeleyen bir kürt fenotipi, ikinci hilalin içinde gericiliği simgeleyen çarşaf, üçüncü hilalin içinde ise sırtına arap ve fars(kürt) kılıcı saplanmış bir bozkurt olmalı (Türklüğün yokedilmesi). Bunlar MHP'yi daha iyi ifade edecektir. Alttaki fotoğrafta, hilalin içindeki deve ise iki hörgüçlü MOĞOL DEVESİDİR, yani Türk devesidir, bir arap devesi ile değiştirmeli.
Resimlerde mantik hatalarinin oldugu dogrudur. Ancak sunu bilmelisin ki bu hatalar tamamen sanin mantigindan dolayi kaynaklaniyor.

Oncelikle her ne kadar ulkuculeri sevmesekte sirf bundan dolayi onlarin amaclarinin kiroistani kurmak oldugunu soyleyemeyiz. Yigidi oldururken gerektigi yerde hakkini verecegiz. Zaten bu noktada hem fikiriz. Ancak belki mhp denilen parti dogrudan kiroistani desteklemiyor ama diger yandan mecliste ortaya koydugu davranislar onlarin dolayli yollardan da olsa kirositani destekledigini gozler onune seriyor. Bu konuya bir ornek verecek olursam herkes bildigi gibi daha meclisin ilk gununde dtp lilerin ellerini sikmalarini veyahutta dogudaki ulkusuz ocaklarinin basina k.ertleri getirmeleri verilebilir.

Kiroistan konusunda senin matigindan yola cikacak olursak soyle bir sonucu varmamiz gerekiyor; mhp nin amaci k.rtleri devsirmektir. Yahu mhp nin amaci daha dogrusu ulkuculerin amaci ne zamandan beri k.rtleri devsirmek oldu da bunlari soyleyebiliyorsun ! Bugun ulku ocaklari icinde gogsunu gere gere ben k.rdum diyebilen bir insanin neresi devsirilmistir hatta bu insan Izmir Bayrakli ulkusuz ocagi baskani gibi bir konumda iken... Bundan cok egil 10 yil once ben k.rdum demeye cekinen bu maymunlar bugun ulkuculerinde destegini alaraktan bunu rahat bir sekilde yapmasinin yani sira ayni rahatlikla her turlu bolucu eyleme de katilmaktadir. Madem amaclari devsirmek hadi buyur bakalim kim kimi devrsirmis... K.rtleri devsirmeye calisan ulkusuzlerin sitesinde k.rtlerle alakali bir konu ac bakalim nelere maruz kaliyorsun. Belki farkindalar yada degiller ama ortaya koyduklari davranislar tamamen k.rtlerin,Turk topraklari uzerinde bagimsiz bir devlet kurma calismalarini destekler niteliktedir.

Suudi bayragi icin yanlis duruyor demissin ama ne ilginctir ki cok degil bir kac cumle sonra kendi kendinle celismissin. Suudi bayrağı yanlış duruyor, çünkü o milli görüşçülerin taptığı bayraktır, eğer peygamber bayrağı olarak ele alınacak ise ümmetçi ülkücüler için kısmen doğru. Buda sana ait satirlar. Bu arada dagarcigima sayende peygamber bayragi denilen yeni bir kelime daha ekledim. Peygamber bayraginin da nedir. Hayir yani boyle bir bayrak var da ben mi bilmiyorum ki bu dusuk bir ihtimal neyse...

Islam dininin ortaya ciktigi ve Islami rejimin en kati sekilde uygulandigi cografya suudi arabistan cografyasidir. Simdi bunu bile bile gidipta tum arap bayrakliri koymaya ne gerek var. O yuzden en dikkat cekenini yani diger bir deyisle halayin basini cekeni koymak istedim. Ama sen ne hikmetse buna da mantik hatasi teshisini koymussun. Buda senin buyuk ihtimalle ulkusuzlerin ne derece sert bir arap milliyetciligi takindiginda habersiz oldugunu hatta onlar hakkinda zerre kadar bilgin olmadigini ortaya koyuyor. Cunku ulkusuzleri tanimiz olsaydin suudi bayragi ile alakali bu yorumlari yapmazdin. Madem ulkusuzlerin ne mal oldugunu hala gorememissin buyur sana birkac ornek vereyim;

Buda bir zamanlarin mhp lisi muhsin daltaragi.

hatta bugun turban denilen arap bezini savunanlar ve gosterilerinde tekbir allahu ekber diye aniranlar arab milliyetcisinin ta kendisidir ve sonuna kadar da suudi bayragini ile anilmayi hak etmislerdir.

Son olarak amerika bayragi icinde mantik hatasi dedigin cumleri okuduktan sonra, malesef uzulerek soyluyorum ki zekandan ciddi bir sekilde supheye dustum hatta senin gizli bir ulkusuz oldugun hissini kapildim. Yahu sag sol olaylarinin tavan yaptigi donemlerde ulkucu kadrodunun bu derece one cikmasini ve rus destekli komuntiogluitlere karsi verdigi mucadele Abd nin elini gormuyorsan yada gormezden geliyorsan artik daha fazla ne soylenir bilemem... Hatta bununj yaninda kalpakli andanin da dedigi gibi cia in bir numarali adami olan feyzo yuda hala gorememissin. Ama masallah ucte uc gitmissin ve her hilal icin koydugun bayraklari teker teker mantik hatasi olarak algilamissin. Daha dogrusu algilayamamissin gerci o resim de anlatilmak isteneni gormek icin kiside bir miktar yakin tarih bilinci olmali. Goruluyor ki buda sende eksik.

Sonuc olarak sadece deve ile alakali sozlerine katiliyorum. Haklisin cunku develer hakkinda bir bilgi sahibi degilim o yuzden devenin horgucunu bire indirdim. Neticede sadece deve konusunda mutabik kaldik.