|
Bu cerkez denen soyunu rahat rahat egemenligimiz altinda türetmis bu topluluk, son dönemlerde adam olmaya aday olmus ve karsimiza milli bir unsur olarak belirli kaprislerle cikmak istemektedirler.
Ama kimin karsisinda olduklarinin ve kime ne savasciligindan ne sürgününden bahsettiklerinden habersizler.
Savasmislarmiymis ? Tarih boyu dünyanin sayisiz cografyasinda savasmisiz, ölmüsüz, öldürülmüsüz.
Sürülmüslermiymis ? Sirf Balkanlardan ve eski osmanli cografyasindan 10 milyonu geckin Türk sürüldü, soykirima ugradi.
Kafkasya dedikleri bölgedede asli unsur ruslardan önce Türklerdi. Hunlardan tutunda, Altin ordu dahil, Timur ve Cengiz `de defalarca üzerlerinden gecti.
Kime neyin sürgününden neyin savasciligindan bahsetmekteler.
Herkes haddini bilmek zorunda.
Günesin ogluyum // Kuzeyin karanligindan, Sabar´in bozkrindan geliyorum//Isa`niz dogmamisti daha// Vahsi ötükeni gecip ulastim size// Alp`lere adini Ben verdim//Balkanlara Bal-kan dedim//Günesin battigi ve dogdugu yere kadar//Krallariniz benden aldi emrini//Cin örmekteyken duvarini//Daginik kavimlerinizi topladim//Roma saraylarini cigneyip gecip// kendi cadirimda yattim.
Ben Göktürk`üm //Büyük Basbug Atilla // Cengiz`im //Timur`um !!
Göktanrim Türkü Korusun!!!
|