29.05.2008, 18:45
|
#119 (İleti Bağlantısı)
|
|
Otağ Yetkilisi
İletiler: 182
|
Alıntı:
6.Oku Koruyan Bozkurt adlı üyeden Alıntı
O zaman iyi dinle(misafir konumda oku yazılarımı);
Osmancık Türkmen katliyamını yaptı.öle bir kan aktı ki bizde anlatırlar.Akdeniz agladı kırmızılaştı.Anadolu o mis kokulu topragı kan koktu derler bizim büyüklerimiz.Kaç Türkmenin kellesi gitti biliyormusun boyun 2,0 metre farzedelim o kelleri üst üste koysak 1000 tane sen omzuna çıksa genede geçemez o kellerin boyunu(onlarda üst süte sıralı olsa..!)
Hani Türkçe dersine giriyorsun ya ders edebiyat.Birden divan edebiyatı çıkıyor birden başka bir edeb. bir bakıyon edebiyatın edebiyatı.Sor git hocana bilgisiz kalma hocam ne bu düzen neden zik zak gidiyor akım üstüne akım..
Ben hocan olam hemen cevap verem sana;
Şimdi osmancık hayranı osmancık ın Türk dilini yasaklaması ve baskı kurması,
(hatırlarsın bunu gibi deyimleri;bir ben var benden içeri-burda gizli eleştiri ve bir okadarda serzeniş var neden böle parekenda atıyorlar sence...! Hemen cevap veriyorum;
Nedeni saray dilinin osmancık yani arapça-farsça-Türkçe(az bişe oda)kırması oldugundan dolayı ve en enterasanıda Halk dilinin Türkçe olması yani Türkçe yasak nedeni halk bilgilenmesin.Yazarlara baskı kurulsun ki galyan gibi hareketler olmasın)
Osmanlı neymiş islamı kollamış,,Osmanlıdan açık konuşuyorum bir b..k olmaz.Nedeni mekkeyi elinde bulunduran bir güç kaç kere haca gitmiş ki..kaç padişahı hacı olmuş.Osmanlı çıkarcı bir oluşumdur.Çıkarına ters düşsün seni bile Satar.(Unutma Türkmen kellelerini).Toprak için bir bakarsın YA allah der islamın kılıcıyım der siyasi güç olarak senin gibleri sürer kudüse yada istanbula..Bir bakarsın avrupaya hoş görünmek için elin ş..sizlerini alır ve Türk gibi yetiştirme politikası ile veziri azam yapar.
Bana parmagınla say şimdi..Ama aslanlar gibi.Delikalı gibi say.
Osmanlı yüz yıllara varan hükümdarlık dönemi var.Şimdi bana kaç tane Türk yüksek makamlara geldi elini açarak say..3 geçmez.yorulma şimdi o bulduklarını 600 yıllık zanam dilimini al şimdi ve hesapla 25 yıl bile degil 10 yılı zorla karşılıyor .(tABİ BULABİLDİKLERİN)
Osmanlıya bak bir.Türkmenler fakirlik içinde Türkler kan aglıyor fakirleşmiş elin ermenisine dokunmak suç olmuş son kapitilasyonlarlar.
Osmanlı kimdir bilirmisin.
İslamın kılıcı..Aynı zamanda lale devrinde Şarabın dibini bulan alkoliktir(lale devri çocugudur osmancık)
sana son lafım şu... iyi oku son kısmı tekrar et oku binlerce kez oku..
OSMANLI KİMDİR BİLİRMİSİN...!
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VATANINI DÜŞÜNDÜGÜ İÇİN VE KURTULUŞU GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİGİ İÇİN
VATAN HAİNİ İLAN EDENDİR.(SUİKAST DÜZENLEMEK İSTEYEN-HERYERDE ONU ARAYAN HAPSE ATMAK İÇİN)
OSMANLI KİMDİR BİLİYORMUSUN.....
5 KURUŞTUR.
TARİHTE YEMEDİGİ B.K KALMAMIŞTIR.
NE MÜSLÜMAN..NE HİRİSTİYAN..NE ALLAHLIK NE ŞEYTANLIK..NE TÜRK..NE ARAP.
KIRMA OGLU KIRMADIR.
TÜRK HERŞEY...OSMANLI HİÇBİR ŞEY..
HALİFE OLUR..HACA GİTMEZ..
MEKKEDEN DEGERLİ EŞYALARI ALIR..
LALE DEVRİNDE SONDAJ VURUR ŞARABA..
TÜRKLÜGÜ ÖVENLERİ VATAN HAİNİ DER.
ATATÜRKE VATAN HAİNİ KONUMUNA GETİRMEYE ÇALIŞAN VE BUNU İÇİN ÇABALAYAN OSMANCIKTIR.
DELİKANLI GİBİ SÖYLÜYORUM.
OSMANLI HİÇ BİR ŞEYDİR.(TÜRKLERİ ÇIKAR-OSMANLI DİYE BİŞE YOK NE GÜÇ NE BİŞE ZATEN YIKILŞIDA O İSLAMIN KILICININ DIŞ OYNAŞLARINA YALTAKLIGINDAN TÜRKMENLERİ UNUTMASINDAN KAYNAKLI)
OSMANLI TÜRKLÜGÜ YOK ETMEK İSTEYEN SIRF UZUN YAŞAMAK İÇİN.
ŞEREFİNİ SATANDIR.
BEN OSMANLI TORUNU DEGİL
M.KEMALİN ÇOCUGUYUM
(iyice oku-anla)
|
İmzamı atarım kandaşım!
|
|
|