|
Bu konu eskiymiş ama benimde yazmak istediğim şeyler var.
Mesela benim bu web sitesine o derece alerjim var ki, ismini duyduğum zaman tüylerim resmen diken diken oluyor.
O kadar feci oluyorum ki anlatamam. . Bu web sitesinin benzerleride var ve inanın benzerleri aslını aratmayacak kadar iğrenç hatta ondan bile daha iğrenç.
Bu adamlar kafalarına her eseni yazabileceklerini, istedikleri gibi saçmalayabileceklerini, internetin zaten özgürlük olduğunu ve kimsenin buna karışmaya hak sahibi olmadığını düşünüyorlar.
Bana göre işin en kötü yanı, bu web sitesini taklit eden diğer aylak takımı, başka taklit siteler açarak, internetteki Türkçe içeriği kanser hücresi gibi sarmış durumda.
En basitinden alakalı alakasız bir şey aratıyorsunuz ve google'da karşınıza çıkan ilk link bu sitelere ait oluyor. Şu anda ismini sayamayacaıgm kadar çok sözlük sitesi var ve hepside Turkculere atsizcilara ve onlarin sitelerine karşı. Ayrıca internetteki Türkçe içeriği aslı astarı olmayan şeylerle kirletiyorlar. Gidin aratın okuyun akıl alır gibi değil! Memlekette ne kadar çok boş adam, ego tatmin etmek isteyen tip, tuhaf insan, dejenere olmuş asalak varsa oralara toplanmış.
|