Konu: Osmanlı!
Tekil İleti gösterimi
Alt 31.05.2008, 21:27   #131 (İleti Bağlantısı)
NogaY70
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 30
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Turk1985 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Daglarin denizlerin, yerin gögün, bildiginiz ve taptiginiz tüm tanrilarin Selami Sizin üzerinize olsun EY IRKCILAR!

gecen gün paltalkda odaniza girdigimde o yüceler yücesin, yeryüzünün süper gücü olan biricik ecdadimiz Osmanliya hakaretler edildi, ben buna kizdigimda ise odanizdan atildim! neden benim ecdadima küfür ediyorsunuz bre nankörler! sizler hangi kani tasiyorsunuz? sizin ananiz babaniz kim? insan nasil oluyorda kendi dedesine küfür ediyor? bunu yapanlar insanmidir yoksa insan seklini almis ve hayvanca bir hayat süren mahluklarmidir? EY IRKCILAR! birdaha benim atama, ecdadima küfür etmeyin! sütü bozuk kani bozuk pkk cilar gibi haddinizi asmayin!
dilerim yazimi silmessiniz, tesekkürler efendim..
esenkalin

(paltalk daki nickimi söylemek istemiyorum umarim anlayis gösterirsiniz)
hadi ordan ecdadınmıs
osmanlı ecdadı suan ingilterede yasıyo bide biricik ecdadıymıs
osmanlı senin olsun pkk cıların vatana ihanet ettiği gibi sende suan TÜRKlüğe ihanet ediyosun
sen osmanlıysan bende KARAMANOĞLUYUM senin havan bize sokmez
sen osmanlı ecdadıysan bizler TÜRKÇÜLERde Metenin Bilg Kağanın,Tonyukukun,Temür'ün torunlarıyız
ümmet secmek peygamber isidir ümmetcilikle TÜRKün işi olmaz....
TÜRK doğru yoldan,adaletten,durustlukten taviz vermez,TÜRKyaptığıyla ovunmez onu gorev bilir,TÜRK Töreyi aşmaz
aştığı vakit osmanlıyı goruyoruz iste
TÜRKMENleri katleder sebep alevi ve kızılbas olmaları
ordusunda devsirmelere yer verir TÜRKMEN halkı asimileye mahkum eder
ATALARIM KARAMANOĞULLARI GİBİ balkana gonderdiysede tek bir ecnebi karısmamıstır kanımıza
benim dedeme sorduğum zaman KARAMANOĞLUYUZ AVSARIZ TÜRKMENİZ der ninende Nogaylardan der bizim içimize gavur kanı giremez der

osmanlı zihniyetine bak haremde devsirmelerden gecilmez

Y.N: Dilbilgisi kurallarına uy! Türkçe'yi düzgün kullan.
NogaY70 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla