Tekil İleti gösterimi
Alt 01.06.2008, 14:53   #132 (İleti Bağlantısı)
Sururi Ermete
Türkçü

Sururi Ermete adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Gecen gün arkadasimla kitap evinden kitap almaya gittigim de, gözüme raflarda epeyce bulunan deniz gezmis'in kitaplari carpip arkadasima, '' bu haini de kahraman ilan ettiler ya, yazik bu millete'' deyip, iceride bulunan bir kac müsteri ve satici bayanin maruz bakislarina aldiris etmeden konusmama bir süre devam ettim ve satici bayan dayanamayip, ''galiba siz Hatirla Sevgili adli diziyi seyretmiyorsunuz?'', ''Hayir seyretmiyorum ama deniz gezmis'in hangi zihniyet adina isler yapip, adam öldürmekten tutun da, hirsizliga kadar cogu kötü isleri yaptiginin farkindayim. Bu adam mi kahraman sizce, devlete bas kaldirip isyan etmek kahramanliksa söylenecek söz sadece beynini baska düsünceyle dölletmis kisiler Türk milletin bütünlügüne karsidirlar.'' deyip, satici bayan ''sizin ideolojiniz nedir?'' sordugunda Türkcüyüm, Türk irkcisiyim dedigimde verdigi cevap cok ilgincti, sizin gibi düsünenlerle tartismak imkansizdir cünkü savundugunuz düsünceye karsi insan cevap vermekte zorlaniyor. Simdi ki gibi mi? dedigimde ''Evet'' cevabı vermistir..

Bu dizi 7'den 70'e kadar bilincsiz insanlari etki altinda birakip, deniz gezmis ve arkadaslarini sirin ve kahraman göstermektedir.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ
Sururi Ermete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla