Konu: Osmanlı!
Tekil İleti gösterimi
Alt 02.06.2008, 21:17   #135 (İleti Bağlantısı)
6.Oku Koruyan Bozkurt
6.Tunç Ok

6.Oku Koruyan Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 74
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Yüzbaşı Selahaddin adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
1) Osmanlı'ya Anası Türk olmayan padişahlar var diye kızmak ve onun yerin biz Göktürküz demek tarih bilgisinden yoksunluktur;gafilliktir.Çin Katunlarının sarayda çevirdği entrikalar ortadadır.O halde tüm Türk tarihini inkar edip yeiden yazmaya çalışıyorsunuz.YANLIŞ!

2) Ne imiş efendim Osmanlı Türkçü değilmiş de ümmetçiymiş? O zaman için bundan doğalı olamazdı.bunu Atsız da böyle kabul etmiştir.Türklerin yaklaşık olarak 8nci yüzyılda başlayan islamlaşmaları sonucu 20nci yüzyıl başına kadar tek ülküleri ümmetçiliktir.Bunu yadırgamamak gerek.İslam'ın kılıcı olduk çünkü savaşçıydık Batının saldırdığı en çok korktuğu müslüman Türk devletiydik.Bunu inkar EDEMEYİZ.

3) Osmanlı Türk'ü hakir görmüştür.Doğrudur.Ancak bu Türk devleti değil anlamına gelmez.Biz Türklerin tarih boyunca kaderi budur.Şu anda da devletimizi yabancılara kaptırıyoruz.Böyle bir zihniyet iki gün sonra çıkıp Türkiye Cumhuriyetini de Gayri Türk ilan ederse ne olacak?Türkçeyi geri plana iten sadece Osmanlı değildir.Selçuklular da buna dahildir.

4) Hep birlikte Osmanlının İstanbul'u fethini kutluyoruz.Neden? Osmanlı Türk değil ki bırakın kutlamayalım o halde...
Elimden geldiğince açıkladım devam edeceğim de ancak;
Yanlış Beyler...Tarihi Redd-i İlhak olamaz!

Neticesinde yanlışlarla dolu bir konu ve yanlışlarla dolu yorumlar topluluğu olan bir sayfa olmuş.Ne Atsız Ata'nın ve ne de ondan önceki atalarımızın kemiklerini daha fazla sızlatmayalım.

Saygılar!
Sen osmanlı denince padişahları anlıyorsun.Ben osmanlı denince Savaşçı osmanlının İstanbulu fethinde Aslanlar gibi çarpışan Türk Askerlerini alıyorum.
İstanbulun Fethini neden mi kutluyoruz;
Benim dedelerimin dedeleride yani kuşaklarımdaki Akrabalarım Osmanlı Donanmasında ve İstanbulun Fetihi için çarpışmada idi.
Burdaki Tüm Kandaşlarım gibi.
Ben Çanakkale savaşınıda kutluyorum onuda diyeyim. Hatta 29 ekim-23 nisan hepsini
Burdaki kandaşlarımında aynı oldugu gibi Akrabalarımdan gidenler geriye dönmeyenler var.
Ben padişah dalkavuğu degilim Tanrıya şükür.Osmanlıyı padişahlardan ibaret almak Türklügü derin bir darbe hatta bir küfürdür.
Padişahlarının bilmem ne edeyim osmanlının.

Bakana degil(padişah) vurana bak(Asker Türk halkı)

Adamı deviren vuran.....!

Konu 6.Oku Koruyan Bozkurt tarafından (02.06.2008 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzeltme
6.Oku Koruyan Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla