Alıntı:
KUBİLAY KAĞAN adlı üyeden Alıntı
Bu otağda hiç kimse Fatih Terim i savunmaya kalkmasın!
Ülkesindeki insanların yarısından çoğu açlık sınırının altında yaşam savaşı veren bir adamın bu derece yüksek meblağ ile kendi milli takımının başına geçmesi onu milliyetçi yapıyorsa, ben milliyetçi değilim. Asgari ücretin 380 ytl olduğu ve en düşük memur maaşının 550 ytl olduğu bir ortamda 110 milyar aylık alması enteresan bir durum...
Fatih Terim in futbol zekası hakkında en ufak bir olumsuz düşüncem yoktur. Bilakis çok başarılı bir teknik adam. Fakat onun bir milliyetçi olduğuna kesinlikle katılmıyorum! Neticede bedava çalışsında demiyorum ama bu derece yüksel bir meblağ ile görev yapması çok üzücü. Milliyetçilik insanın kendi milletine karşı duyduğu karşılıksız sevgidir. 110 milyar gibi bir rakamı yoldan çevirdiğiniz herhangi birine hatta aşağılık bir k.rde bile verseniz o da milliyetçi olur.
Para ile milliyetçi olanların ne mal olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. O yüzden bir kişiyi savunmadan önce iyice bir düşünüp savunun.
|
Benim Fatih Terim'i savunduğum falan yok. Konuyu Terim' e bağlayan sizsiniz. Ben birilerinin Terim'in üstünden Milli takımı yıpratmaya çalıştığını söylemeye çalıştım. Yoksa bahsi geçen kişinin kazancıyla, ideolojisiyle ilgili değilim.