Tekil İleti gösterimi
Alt 04.06.2008, 04:09   #30 (İleti Bağlantısı)
6.Oku Koruyan Bozkurt
6.Tunç Ok

6.Oku Koruyan Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 74
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Orhan pamuk gibiler o kadar çok ki;
Bir orhan olsa bir bakıyoruz çevremize binlerce orhan var.Hepsi ellerini açmış iftira atacaklar.Avrupa desteklemeye hazır.
Bir bakarsın falanca gazetede bir orhan var.Bir bakarsın meclisin içinde bir orhan var.Bir bakarsın Devletin güvenligi saglayan bir kurumun içinde orhanlar var.Orhanlar o kadar çok ki....!
Gün geldi avrupa davasıyla vurdular.Gün geldi varolan düzeni başka düzene çevirme sevdalılıgıyla vurdular.Gü geldi sinsi planlar yaptılar.Gün geldi iletişimi haberleşmeyi kestiler.Hepsi birer küçük orhancık degilmiydi.
Orhanın arkasındaki avrupa ile bu saydıklarımın arkasındai avrupa yada avrupa demeyelimde sinsi güç aynı degilmi.
Atmadılarmı bizi vurmadılarmı zincire aynı Atsız ata gibi hapislere ..Türküz ulan dercesine sölemedikmi Türklügümüzü gün geldi mapus gördük.
Gün geldi dışlanacak seviyeye geldik.Gün geldi sağcı solcu dediler.İki Türkçü Türkçü bakışı unuttu en başta kendini Türklügünü unuttu vurmadımı bir birlerine..
Gün geldi Sen o dindensin ben bu dinden oda yetmedi k.peye bu yetmez dercesine sen şu mezhep ben bu mezhep dedirtmedimi.Girmedik mi birbirimize.
Ben Okul Sıralarında en gür sesle Andımızı okuyan deniz ve benim canım kadar sevdigim arkadaşlarım yırtınırdık andımızda İstiklal marşında nicelerini sırf bastıra bastıra Andımızı söylüyorsun diye atmadılar mı arka sıralara bir k.rt hoca.
Bizi bitirmeye her gün çalışmadılar mı.Dedim ya Atsız ata gibi atmadılar mı bizi zindanlara nedeni Türk oldugundan guru duyman bu bir suç gibi çekmedilermi pençelerini yüzümüze...
Wilson ilkelerinde..sevrlerde daha nicelerinde orhanlar yokmuydu.Orhanları yönetenler yönetmedilermi satın almadılarmı adamları basını onu bunu hiç yaşamadık mı bunları.

Biz mahalle arkadaşlarınca bir sözümüz vardır. Hem onları anmak hemde içimdekini zincire vurmadan yazmak böle bitirmek İstiyorum.

Biz yalnızların çocuklarıyız.Biz Zindanların oğullarıyız.Ayagımıza pranga baglansa.Boynumuza asma zincir dönen kaltaktır duy beni zifir(karanlık)

Yalnızın çocuklarıyız Biz zindanların oğullarıyız

Son cümlem;
Bizim hissemizde yalnızlık-şeref-namus
Onun hissesinde çapulculuk-nobel-avrupa destegi vardır.

Biz Türkçüleriz zindanların oğlu satın alınamayan...!

Orhan nobel çocugu satın alınan....!çapulcu.ş.siz(sevr-i bedende arama kandaş sevr bazen ete bürünür)