Tekil İleti gösterimi
Alt 07.06.2008, 01:07   #42 (İleti Bağlantısı)
Buğra Şad
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,632
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
KOCATÜRK adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Kutlarım ırktaşım..
TÜRKÇÜ'nün ; iradesi her zaman yüksektir..Yeterki istesin...
İlk bir haftayı atlattığın taktirde , bu iş bitmiş demektir..
Ben de faranjit var ırkdaşım. Yine faranjitimin azdığı bir zaman, üç gün ağzıma sürmemiştim ama ondan sonra maalesef yine başladım.

Geçen pazartesi günü, gece saat 3.30'da bir iş arkadaşım aniden fenalaşınca, eşi bana telefon açtı. Hemen üstüme bir şeyler takıp evi zaten bana yakın olan arkadaşımın yanına koşup onu hastaneye götürdüm. Hastanede doktorlar derhal müdahale ettiler. Arkadaşım çok kötü bir hâldeydi, konuşamıyordu bile.

Doktorlar durumu anlattıklarında arkadaşım ve eşi gibi ben de şok oldum. Arkadaşım o esnada kalp krizi geçiriyormuş fakat şiddetli olmadığından kurtulabilmiş. Gecikilseymiş, ölmesi kaçınılmaz olacakmış. Filmler falan çektirdik, dün film sonuçlarını üç ayrı doktor yorumladı; arkadaşımda kalp büyümesi ve damar tıkanması varmış. Bu, uzun süredir olan bir şeymiş ve artık güçlendiğinden açığa çıkmış.

Şimdi arkadaşım muhtemelen anjio olacak. Yani gerçekten çok zor bir durumda.

İşte olan bu işlerden sonra sigaraya lanet edip, yol yakınken çöp tenekesine fırlattım. Bu sefer mecburiyetten değil, kendi irademle bıraktığımdan bir daha başlamayacağım.

Bir kaç gün sonra bir haftayı doldurduğum müjdesini size de iletirim.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla