Alıntı:
19. Tümen adlı Üyeden Alıntı
Türkiye'de Deniz Baykal'dan haric laik ve milliyetci CHP'ye yakisir bir lider kalmamis mi?
Tarih maglubiyeti kabul etmez. Deniz Baykal'in da siyaset tüccarligi bundan ibaret. Nasil olsa laik görüslü Türk vatandaslari beni sececekler.
Secmiyorlar kardesim. Secim sonuclari ortada kac secimden beri yüzde 20% küsürlerde dolasiyor CHP. Ve korkarim bu gidisle barajin altina bile düsürek
Demirel'in meshur bir söz vardi. CHP'nin ölüsü bile yüzde 35% eder.
Anlasilan Deniz Baykal CHP'ye öldürmekten de kötü bir sey yapmis.
Inaniyorum ki bu fosil meydani genclere biraksa kim bilir ne yürekli Türk gencleri ortaya cikar halkin dilinden konusarak halki CHP'nin etrafinda toplar.
Benim icin Deniz Baykal bu saatten sonra bitmistir. Bir icaati bile yok. Erdogan'a bile polemiklerde maglup düsüyor.
Ne azi ne de fazlai Bugra irkdasim, ister kabul et ister etme. Tarih sayfalarinda magluplara yer yoktur.
|
CHP bugün hak ettiği oyu alamıyorsa, bunun sebebi Baykal değil, Baykal'a karşı yapılan partiiçi muhalefettir. Eğer bazıları Sarıgül denen ABD çaşıdı kürdün oyununa gelip de CHP yönetimine muhalif olmasaydı, CHP içerisinde ayrılıklar yaratılmasaydı, CHP bugün çok daha farklı bir yerde olacaktı. Bu da Amerika'nın oyunu ama. Amerika baktı ki kendi getirdiği adamların karşısında en güçlü ve etkili set CHP, ortaya hemen Sarıgül'ü atıp CHP'yi birbirine düşürdü.
Yoksa sorarım size; sıradan bir ilçe belediye başkanının, Amerika'da ne işi vardır?
Herkesin iyi ve kötü tarafları olur. Baykal'ın da elbette hataları vardır ama kürtleri partiden muaf tutması takdire değerdir. Buna kimse karşı çıkamaz. Ama CHP Genel Kurultayından önce, Genel Başkan adaylarından ikisi ortaya çıkmıştı ve biri "kürtlerin haksızlığa uğradığını" iddia ediyordu, diğeri ise orduya sataşıyordu. Akılları sıra bu şekilde destek alacaklardı ama yapamadılar. Yapamayacaklar da. Sarıgül'ün yedi sülalesinin kara çarşaflı olduğunu zaten artık cümle alem biliyor.
Eğer Ata'nın partisini yok etmek isteyen varsa, bu Baykal değil işte yukarıda saydığım ABD ajanlarıdır.