Tekil İleti gösterimi
Alt 09.06.2008, 21:25   #59 (İleti Bağlantısı)
A R S L A N
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 753
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
TimuR2 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
türkçülüğe hiçbir katkım olmamıştır düşünselin dışında. ikincisi türkçülük klavyeyle olmaz burda görüş bildirilir güzel kandaşım. ikinci o başbuğ ilan edenler varya kendisini ona inanan adamdanda hayır gelmez yani çatlıdan :) üçüncüsü ahkam kesmek bana düşmez forumda bir çok ahkam eksen avr ileti sayısıylada olmaz bu işler türkçülük dersenki o adam bieşyler yapmış ben buna karşı çıkarım saygılarla ırkdaşım eksiksem beni bilgilendirirsen sana esenliklerimi sunarım teşekkürler...

Boş konuşmaktan başka yaptığın birşey yok zaten gördüğüm kadarıyla, düşünsel anlamda Türkçülüğe katkım var diyorsun Türk dilinin kurallarına uyarak yazı yazmasını bile beceremiyorsun, o kadar Türkçüsün ki Türk yazarken büyük harf kullanmaktan acizsin, sonra gelip ahkam kesiyorsun ve söyleneni anlamadan hala yanlışında ısrar ediyorsun.

Tekrar söylüyorum burada kimse Abdullah Çatlı'ya Türkçüydü demiyor, Türklüğe katkıları olmuş, kanı için kendi canını tehlikeye atmış bir Türk evladıydı diyor. Elmayla armut'u karıştırma. Biz Türkçüler Türkçü fikriyata sahip olmadan, kanının gereğini yerine getiren Türk soylulara da gereken saygıyı gösteririz.

Eğer sen kendi fikrini yazsaydın sana da saygı gösterirdik ama kalkıp Çatlı'ya iyi diyenlerin Türkçü'lüğünden şüphe ederim gibi haddini aşan bir açıklama yaparak eleştiri sınırlarını aşarsan sende cevabını alırsın.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla