|
Gencliğe okullarda mutlak aşılanması gereken TÜRK olma şerefinin yetiştirdiği böylesine büyük şahsiyetlerin heryerde gencliğe asılanması lazımdır,şarttır.
Gecenlerde kitap almak için bi kitapçıya gittim,uzulerek soyluyorum
TÜRKlüğü ve TÜRKleri anlatan kitaplar kadar maceraperest guevera,fidel ve bunların bizim ülkemizdeki uşaklarının(deniz gezmiş mahir cayan vs)kitapları daha fazla.Ve en acısıda evde oturan ev hanımlarıda deniz gezmişi anlatan kitapları ellerine almıslar para verip o kitapları alıcaklar.Merak ettim gittim ve sordum,neye dayanarak bu anarsistlerin kitaplarını alıyosunuz dedim"deniz gezmiş"cok iyi bi insanmıs sen hatırla sevgiliyi seyretmiyosun galiba dedi bana kadın.
Kadınlara izah ettim ve kendiminde müdahili olduğum reyona yoneldim ve Kıbrıstaki TÜRKlük davasının ve Doğu TÜRKİSTANın bitmeyen çilesi adlı kitapları elime aldım tavsiye ettim onlara Osman Batur'uda bilmelerini tavsiye ettim bana dediler ki
-O da kim?
denizdende mahirdende ve en az bu ülkeye hizmeti gecenlerden Daha TÜRK ce TÜRKLÜK aşığı Ulu bi şahsiyet dedim.
butun anarsistler acıtasyon yapılarak gosterilirken,yetişmekte olan nesil ve halkımıza boyle buyuk TÜRK Ulularının asılanması lazım.
Ruhun Şad Olsun Osman BATUR.
|