|
Kendi iclerinde celisen yüzbinlerce sözde MiLLi görüscülerden sadece biri olan bu *******nun sinirimi bozan sözü
"Belki de daha iyi olurdu. Belki yabancı manda altında
inançlarımız daha iyi yaşayabilirdik. Daha özgür olabilirdik"
dedi.
Kot kafali sözde müslüman, kus kadar beyini olmayan, Türk ötkünc(tarih) bilgisi kit soytari
1.
YABANCI MANDA DEDiGiN UMDUGUN GiBi SUUDLAR DEGiL AVRUPA ÜLKELERi OLACAKLARDI.
2. AVRUPALILAR iCiN
MÜSLÜMAN = TÜRK
BU GÜN BiLE AVRUPA SOKAKLARINDA iSLAM iNANCiNA iYE OLAN KiSi MEKSiKALi DA OLSA AVRUPALILARIN GÖZÜNDE O BiR "PiS, KARA KAFALI TÜRKTÜR"
3.
YURDUMUZDA HiLAFET YASAKLANMIS OLMASAYDI, iSLEViNi SÜRDÜRSEYDi SENiN HALiFEN BiR iNGiLiZ, BiR FRANSIZ, BiR AMERiKALi YA DA BUNLARIN KUKLASI OLAN ASAGILIK BiR ARAP OLACAKTI.
SiMDi SÖYLE BAKALIM ASAGILIK YARATIK , YABANCI MANDA ALTINDAMI iNANCLARINI YASAYABiLiRSiN YOKSA HAKARET ETTiGiN, BENiMSEMEDiGiN, ÖLSENDE BENiMSEMEYECEGiN LAiK DÜZENDEMi ?
ASAGILIK YOBAZ, SÖZDE MÜSLÜMAN AR NAMUS YOKSUNU YARATIK!
iFTiRA ATTIGIN, NEFRET DUYDUGUN YÜCE BASBUG ATATÜRK OLMASAYADI SEN HALA DAHA ARAPCA DiNi EGiTiM ALACAKTIN. GERCi BEN BUNLARI KiME ANLATIYORUM Ki, SiZ ZATEN ARABIN B*KUNU BiLE KUTSAL SAYIYORSUNUZ, DiLiNi ÖGRENMEKLE KESiN CENNETLiK OLURSUNUZ (!)
Yüce Tanrim sen Usumu koru !
Gökce Tanrim sen Türk elini, Türk erini, Türk katununu araptan cok arabci yobazlardan, mankurtlardan koru !

TÜRK; ÖVÜN, CALIS, GÜVEN !
|