Tekil İleti gösterimi
Alt 11.06.2008, 10:03   #44 (İleti Bağlantısı)
karatay
Türkçü

karatay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 58
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Seyretmemiştim, seyredeyim dedim kalbim elvermedi yarıda kestim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Topraklarımda bu tip vitaminsiz insanların yaşıyor olması cidden korkunç ve aşşalayıcı. Çok üzülüyorum bu duruma, çok yazık bu toprakları haketmiyor bu insanlar. Kadın ingilizi fransızı istiyor bu topraklarda korkunç ki ne korkunç ifade edemiyorum. Mantığıma sığdıramıyorum. Nasıl, bir yalan hikaye inançları var bunların kadın humeyniyi seviyorum dedi gülermisin ağlarmısın hangi islam inancında var bu!!!!!!! birde özgürlükten bahsediyor, gitsin iranda yaşasın da gelsin bakalım, ama nafile bu ve bu düşüncedeki insanlar bu ülkede bulunmamalı. Beğenmediğimiz museviler bile kurtuluş savaşına yardım edip katkıda bulundular, Dedelerimiz vatanı için cephelerde kanını akıtırken bu görüştekiler askere gitmemiş ingilize fransıza taraf olmuşlardır. Acaba konuşanlar bunları biliyormu?

Yazıklar olsun,
yazıklar olsun,
yazıklar olsun,

"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş."

Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani
karatay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla