|
kırodan tarih oğretmeni olursa tarihi çarpıtması
Ben OSS ye hazırlanmak amacı ile ,dersaneye yazılmıstım
senenin basından beri tarih derslerimize Tatar asıllı Irkcı bi oğretmen girerdi.O oğretmen oylesine iyi bi oğretmenki anlatamam
ama dersane olduğu için etutlere baska bi oğretmen girerdi,o da diyarbakırlı kıronun tekiydi,kıro olmasından dolayı ısınmamıstım hiç adama derslerinede girmez bireysel olarak bos bi sınıfta kendim calısırdım.Arkadaslar dedi illa sende gel derse hoca iyi anlatıyo falan dediler,yok girmem o k.rdn dersine ben dedim.Israr ettilersede o zamanlar pek girmedim
Ama bundan 10 gun once kadar girdim dersine son olarak.Genel tekrar yapıyodu.
Herneyse girdim.Girdiğime pişman oldum...
Buyuk Taarruz da TÜRK ordusunun kürtlerle beraber yaptığını ve kürtlerin AtaTÜRK tarafından kullanıldığını soyledi.Mete Hanın dirayetsiz bi kağan olduğunu soyledi,Alpaslan hakkına anadolu halklarının ozgurluk azraili olduğunu soyledi.
Duramadım artık kalktım tarihi neden carpıtıyosunuz dedim
gercek olan bu oğlum dedi bana.
birincisi bana babamdan baskası oğlum diyemez
ikinciside resmi tarih boyle bi olasılığı mufredatta gosteriyoda oss de cıkıyomu oyle bi soru dedim.
Hem TÜRK ordusunun kırolara ihtiyacı olmaz taarruzdayken,
siz kendinizi ne sanıyosunuz be dedim.
sonra dondum arkadaslarıma bunun gibi kıroları tarih oğretmeni diye basımıza dikende bunları tarih oğretmeni yapanda bizim Cumhuriyetimiz.
Sen hangi ezilen kullanılan kırolardan bahsediyon hoca dedim.
sen cok ırkcı popülist bi oğrencisin dersime girme sen bida dedi.
Senin dersin ney Tarih senin dersin değil dedim
IRKCIyım dedim.
Gercekten en cok sinir olduğum olaylardan birisi budur.
(sınıfımızda ülkücü capulculardanda var ama hiçbirinin sesi cıkmamıstı bu utanmaz adamın soylemlerine)
T.T.K
Y.N: Msn dili ile yazma. Yazım kurallarına uy. Daha önce de uyardık.
|