12.06.2008, 16:52
|
#6 (İleti Bağlantısı)
|
İletiler: 145
|
Alıntı:
KaramanOğlu70 adlı üyeden Alıntı
Irkdasım arastırdım Konya-Selcuk Sosyal bilgiler oğretmenliği mezunuymus.
Fakat bunun üniversiteyi bitirmesinde üniversite kuruluslarının bi sucu yok ta,bu onun kendi kansızlığı kıro nihainde
dersane müdürümüz kızılcık komünistoflardan zaten.
dersane ismini vermesem simdi verirdim ama TÜRKİYE capında il il şubeleri olan bi dersane(reklamcısı olmayalım otağda).Hatta ozel bi universiteside var bu kurumun İstanbul'da.
|
KaramanOğlu70 kandaşım, Gülen yapılanmasını da unutmamak gerek. Kızıl soysuzların, resimi-özel alanlarda yoğun bir yer işgal ettiğini düşünmüyorum. Daha çok Fethullahçılar, Nurcular, Süleymancılar gibi özetle tarikatlar yoğunlukta. Komünistler yüksek makamları işgale, ülkemizde ilk ve yoğunluklu olarak Hasan Ali Yücel döneminde başladılar. Sabahattin Ali, Sadrettin Celal, Pertev Naili Boratav, Ahmet Cevat vesaire gibi dönemin kızıl komünistleri önemli makamlara H.A. Yücel'in desteğiyle getirildi.
Bolşevik ajanlarının meseleleri eskide kalmıştır. Dün Moskofçuluk moda idi bugün Nurculuk! Önemli olan bu modanın hastalık yapacak kadar ilerlemesini engellemektir. Fakat görülüyor ki bu hastalık engellenememiş ve ilerlemiştir. Dönemin modası komünizmde böyle engellenemedi, ilerledi ve güçlendi. Sonrası malum iç çatışmalar! Nurcu modanında böyle bir sonuçla bitme ihtimali her zaman makul ölçülerde mevcuttur.
O öğretmene zamanından ve gereğince cevabınızı vermeniz sevindiricidir. Derslerinizde başarılı olup, yüksek imkanlar dahilinde bunların ağababalarının canına okumak gerçek bir netice verecektir. Bu böceklere fazlaca zaman harcayıp derslerinizden geri kalmayın. Ferdi değil, geneli etkileyecek vuruşlar daha kalıcı sonuçlara götürür.
|
|
|