Tekil İleti gösterimi
Alt 12.06.2008, 19:02   #79 (İleti Bağlantısı)
Buğra Şad

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,148
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Normâlde küfür eden arkadaşları uyarıyor, iletilerini siliyor veya düzeltiyordum. Fakat bu sefer hiç bir müdahalede bulunmuyorum. Çünkü bu arap aşığı soysuz karının, dünya üzerindeki en ağır ve gurur kırıcı, ancak hayvanlara yapılabilecek küfür ve hakaretleri duymaya hakkının olduğunu düşünüyorum.

Cahilliğine mi, hainliğine mi yoksa ukalalığına mı kızarsın bilemiyorsun bunlar gibilerin. Anlaşılan iktidardakilere fazla güvenip bu kadar palazlandı bu aşağılık fırsatçılar. Ama görüyorlar işte; o çok güvendiği adamlar daha kendilerini savunmaktan aciz duruma düştüler.

Bu ülkede Atatürk'ü sevmeyen kim varsa kesinlikle vatan hainidir, Türk düşmanıdır. Bunun başka izahatı yoktur. Bu soysuz devşirme arap tohumuna sormak lâzım; o büyük insan (Atatürk) olmasaydı, burada o çok bağlı olduğunu dinini yaşayabilecek miydi? Kurtuluş Savaşı'ndan önce ülkemizde bulunan İngilizler, Almanlar, Fransızlar, Ermeniler ve diğer hıristıyan milletler, eğer Ata ve O'nun önderliğinde verilmiş olan milli mücadele olmasaydı bu ülkede bir tek müslüman bırakmaz, ayrıca ülkede islam'a dair ne varsa yakıp yıkarlardı. Üstelik bunu öyle onur kırıcı bir şekilde yaparlardı ki, dünya üzerindeki bütün müslümanları rezil kepaze ederlerdi.

Ama Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, adam olmak anlamına gelen laikliği getirerek bunların dinini de korumuş oldu. İsteseydi kendisi de islam'ı ve müslümanlığı bu topraklardan silip atabilirdi ama yapmadı. Çünkü o, gün gelip de o acıdığı insanların ileride kendisine böyle hücum edebileceğine ihtimal vermemişti.

Atatürk'ü sevmeyip soysuz Humeyni eşkıyasını sevdiğini söyleyen aşüfte, ingiliz sömürgesi altında kalsaydık daha iyi olacağı kehanetini de savurmuş. Böyle adi, aşağılık, soysuz, şerefsiz, haysiyetsiz ve gurursuz yaratıklara insan denebilir mi bilmiyorum ama eğer elimde yetki olsaydı bunu İran'a gönderirdim. Acaba Humeyni yobazının kurduğu o rejimde de, Mustafa Kemal'in kurduğu rejimde yaptığı gibi çıkıp televizyonda rejim kurucusu aleyhine konuşabilir miydi?

Eğer o soysuz fars aşığı yelloz İran'da olsa, emin olun sonu böyle olacaktı:

Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla