Konu: Osmanlı!
Tekil İleti gösterimi
Alt 13.06.2008, 21:35   #152 (İleti Bağlantısı)
Dedem Korkut
Yeni Üye

Dedem Korkut adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
İlk önce, Atsız Atamın sözünden bir parçayı yazmak istiyorum.
"Ben Atilla'yı Yavuz'u Fatih'i var eden....."
Demekki Osmanlıda sevilecek bir şeyler varmış ama ortada bir gerçek var .
Kim bana Osmanlı Türk Irkı için çalıştığını söyleye bilir ? Eşelrini bile yabancı ırklardan seçen bir Türk liderinin torunu ne kadar Türk olur ?
Tarihi çarpıttılar, Sanki, arap kültürü bizim kültürümüzmüş gibi gösterdiler.Benim aklıma uçkur davası yüzünden asaletini kaybede bir Türk Kağanı gelmiyor, Osmanlıdan başka. Uyumayın Türk ırkı Arap pis töresini yutturmak istiyor dini kullanıp. Buna Osmanlı inandı Selçuklu da inandı.
Ben bu yaşıma geldim, keykubat ve keykavus ne demek hâlâ öğrenemedim.
Peki ya övünerek koyduğunuz isimler ? Osmanlı yani osman arap değimi ile hz osman, 4 halifeden biri, hangisi nedemek bilmiyorum ama halife isimlerinin manaları: erkek deve, aslan, biride yılanın bir türü imiş. Bunları ben araştırıp bulmadım lâkin bunlar bana saçma gelmedi.
Aklıma gelen bir husus daha var burdan yazmak isterim.
Muhammetin babasının adı Aptullah arapça bir tamlama.
Feyzullah = allahın feyzi yani breketi gibi.
buna kıyasla muhammet 40 yaşında peygamber olduysa, babasının ismi nasıl aptullah(allahın kulu) oluyor ? Eeee hani bu allahın tek ismiydi ? Tanrı desek olmazdı ? Demekki bu arapların tanrısı, örfü, adeti.

Osmanlı bencetam olarak bir Türk devleti değildi Öyle olsaydı ismi Osmanlı,dili arapça,farsça ve Türkçe karışımı olmazdı.Son padişahlar bence,Türk bile kabul edilmemeli.
Dedem Korkut Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla