Tekil İleti gösterimi
Alt 14.06.2008, 00:48   #81 (İleti Bağlantısı)
karayazı
Türkçü

karayazı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 206
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ötüken ırkdaş beni eleştirebilirsin fakat yazdıklarımın yanlış olduğunu söyleyemezsin iletilerimi okursan bu konuda ne kadar haklı olduğumu anlarsın benim TÜRK'ün tuttuğu din veya mezheple bir işim yok ben TÜRK'ün TÜRK'ten ayırt edilmesine karşıyım ben kendi Irkımdan daha yüce bir Irk tanımam heleki arap ırkından kesinlikle kimseye minnet duymam kimse benden bunu beklemesin benim için ali, ömer, bekir, osman ve diğerlerinin hiçbiri birbirinden farklı değildir hepsi enrikalar içinde ölmüşlerdir çıkarları için savaşmışlardır ve hiçbirinin TÜRK Irkına en ufak faydası dokunmamıştır ve hatta zararları olmuştur bu gün onlar yüzünden bu hallerdeyiz evet bende adına alevilik yada kızılbaşlık ne denirse densin bu geleneklerin içinde yetiştim ama hiç bir zaman bunu bir araba dayandırmadım ve bunun böyle olmadığını düşünende tek ben değilim şuda varki bir kro köpeğine kardeşim diyen alevi bir TÜRK BABAM DAHİ OLSA DÜŞMANIMDIR benim için asıl olan Irktır sorarım sana bu gün arap çölünde yaşayan ve ali'nin soyundan geldiği 100de 100 olan şii arapların neden hiç birinde alevilik geleneklerinin ve göreneklerinin bir benzeri yok hepside şeriyatı tam benimsemiş gerizekalı yobaz sürüsü başka hiç bir şey değiller unutma alide diğerleri gibi araptı ve bizimle uzaktan yakından bir alakası yoktu bu yüzden hiçbir şeyi bizi bağlamaz ve ilgilendirmez bana sorsala kerbela nedir diye diyeceğim tekşey arabın araba yaptığı eziyet başka hiç bir şey değil burda alevi yada sünni TÜRK'ü bağlayan hiç bir şey yok olamazda esenlikler dilerim. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
karayazı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla