Tekil İleti gösterimi
Alt 14.06.2008, 00:54   #35 (İleti Bağlantısı)
Ötüken Delisi
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

İletiler: 110
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
öss ye girecek kardeşlerim;öncelikle gireceğiniz imtihanda her birinize başarılar dilerim.biliyorum ki TÜRKÇÜ kardeşlerim yapabileceklerinin en iyisini yapacaklardır bundan adım gibi eminim.sakın ola ya kazanamazsam,ya imtihan kötü geçerse,ya çok uzun paragraflar çıkarsa falan gibi olumsuz düşüncelere kapılmayınız.herşey bu imtihanı kazanmak değildir.kazanamazsanız bile bizler her daim sizlerin yanınızda olacağız.çok rahat vaziyette girin imtihana.aklınızda başka düşüncelere yer vermeyin.sanki bir maça gidiyormuş gibi sakin olun.ilk önce en iyi bildiğiniz bölümleri hızlı ve şevkli biçimde çözün ki geriye kalan zor bölümlere geçerken moraliniz olsun.yanınıza şeker falan gibi yiyecek maddeleri almayın,sadece bir şişe su alın yeter,pikniğe gitmiyorsunuz çünkü.onları yemekten sorulara vakit bulamazsınız sonra.eğerki çok okumaktan gözleriniz yorulduysa avuçlarınızı birbirine sürtün iyice ısınana kadar.sonra gözlerinizi kapatın sıcak avuçlarınızı 10 saniye kadar gözlerinize temas edin ama fazla bastırmayın.çok iyi gelir emin olun.

kazansanızda,kazanamasanızda sizleri ırkımızın neferleri olarak çok seviyoruz.yinede en üstün başarıyı beklemek te hakkımız olsa gerek.cumartesi günü internete falan girmeyin pazar sınavdan sonra girin.hepinize başarılar diliyorum.kolay gelsin.

esenlikler dilerim.
Ötüken Delisi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla