Tekil İleti gösterimi
Alt 21.06.2008, 12:15   #12 (İleti Bağlantısı)
KUBİLAY KAĞAN

KUBİLAY KAĞAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 117
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
KızılAlma adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
eniğin gebermesi merakını celbetmiyor.ancak bunu yapanlara cahil vede cani diyorsun (söz konusu 7 yaşında bir çocuk ,hayvanların bile yavruları sevilirken 7 yaşındaki bir çocuğun ölmesi seni rahatsız etm,yor)bu açıklama otağa giren çoğu kişinin kafasını karıştırmaz mı?
Oncelikle bundan tam 1 yil once gecirdigim bir ameliyat ile kendi soyumdan haric diger soylara karsi olan hosgoru duygumu aldirdim. Bundan dolayi da geberen enik ister 7 yasinda isterse de daha anne karninda olsun beni hic alakadar etmez. Yani artik istesemde bu ve benzer olaylara uzulemiyorum bilmem anlayabildin mi.

Bu arada bulundugun otag Turk Soyculugunun en kati, en tavizsiz ve en katiksiz savunuldugu atsizcilar.com otagidir. Yani senin anlayacagin burda Turk soyundan haric hicbir soya karsi en ufak bir hosgoru gosterildigini goremezsin. Kisacasi %100 Turk otagidir burasi. Bir diger konuda bu otagan giren cogu kisinin kafasi neden karisiyormus onu anlamaymadim. Ne yani otagimizi ziyaret edenlerin akillarinda acaba cok hosgorulu humanist bir tablo mu cizdikte yaptigim yorum onlarda kafa karisikligina neden oluyor. Sacma. Aslinda kafasi karisan direkt olarak sensin dogrudan soyleyemedigin icin dolayli yollardan aklin sira elestireceksin.

Simdi sana bir tavsiye de bulunayim. Sen sen ol sakin ola burda humanistlik yapmaya kalkma aksi halde kaybeden sen olursun. Ya Turkcu olursun ya da humanist olursun. Ama hem Turkcu hem de humanist olamazsin, olursanda iste boyle bir durum ortaya cikar. Humanistlige bu otagda kesinlikle yer yoktur. Ama cakma sozde Turkcu otaglarinda istemedigin kadar humanist ve hosgoru sahipi kisiler mevcut. Rahatsiz olduysan onlarin yanina gidebilirsin.

Sonucta bir kimseye acidigin vakit sen acinacak duruma dusmussun demektir. Zaten bu acun uzerinde bir tek saygiyi ve hosgoruyu hak eden millet Turklerdir. Gerisi ezilmeye ve gebermeye mahkumdur. Sen istesen de istemesen de bu boyledir.

Ne demisler; Tum soylarin ustunde Turk soyu !