Tekil İleti gösterimi
Alt 21.06.2008, 21:09   #42 (İleti Bağlantısı)
İLBEY

İLBEY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 123
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türkçü geçiniyorsunuz ama Türkçülüğün ilkelerinden biri olan "Arınmış Türkçeci" olma ilkesini önemsemiyorsunuz.

Elin gavurunun diline bu hayranlık nereden geliyor? Yoksa, Amerikan kültür emperyalizminin etkisi sizi de mi sardı? Şimdiye kadar; bir İngiliz, bir Alman, bir Amerikalı vs. gördünüz mü ki, Türkçe bir rumuz veya bir e-posta adresi kullansın?

"Eskiden almıştım veya Msn adresimdekiler bu adresimi biliyorlar onun için değiştirmedim" demek mazeret değildir.

Örnek vermek gerekirse, adamın rumuzu: Yamtar, e-posta adresi de, charismatic_boy@mail.com. Güler misin, sinirlenir misin?

Unutmayın, biz ne Nazi özentisiyiz, ne çapulcuyuz, ne kozmopolitiz, ne enternasyonelciyiz ne de milliyetsiz kızılca soysuzuz.

Bizim; Soyumuz, Saf Türk Soyudur; Dilimiz, arınmış Türkçe'dir; Töremiz; ne Arap'ın, ne Kıro'nun ne de Batı'nın töresidir, öz be öz Türk'ün töresidir. Türk'ün dilini, töresini ve kültürünü, yaşam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatırız.

Yabancı dilde e-posta adresi kullananlar, o adreslerini Türkçe bir e-posta adresiyle değiştirsinler. Değiştirmeyenlerin üyelikleri iptal edilecektir. Yabancı dilde e-posta adresi ile yeni üye olanların üyelikleri de silinecektir.

Bilginize..
ırktaşım yardımcı olurmusun [erdem] türkçemi acaba bilmiyorum şimdiden teşekkürler
TTK

Y.N: Türkçe, Türk gibi sözcükleri büyük harfle yaz.
Türk olarak yaşayacaktır
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
İLBEY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla