|
Yıllar önce bulk adlı karbonhidrat takviyesini bilinçsizce kullandım. Üzerinde şimdikiler gibi doğal üründür, kimyasal değildir gibisinden birşeyler yazardı. 1,86 boyunda, 73 kilo, oldukça zayıf bir gençtim. Sonrasında sporu bırakınca karın ve göğüs bölgesinde yağlanmaya neden oldu. O zaman bu iş şimdikinden daha bilinçsizce yapılıyordu.
Boyum şu an aynı ama arada 20 kilo kadar fark var şimdi. Tüm suçu bu ilaca yüklemiyorum. Mutlaka bünyenin de biraz etkisi vardır ama tetikledi diyelim.
Genç andalar hiçbir ilacın üzerinde yazan doğaldır lafına inanmasınlar. Ben doğal bir ilaç varolduğuna ihtimal vermiyorum. Yediğimiz şeyler zaten yeterince yapay, bir de ilaçlarca özellikle karaciğere ve böbreklere yüklenmeyin.
Konuyla alakalı olmamakla birlikte, geçen yıl bu kez zayıflamak için bir spor salonuna gideyim dedim. Bana kantirin isimli yağ yakıcı, adını şimdi anımsamadığım eczanelerde ucuza satılan bir uyarıcı, kahve gibisinden şeyler önerdiler. Bunlara ek olarak olası baş ağrısına karşı aspirin içilmeliymiş. Günde 2 saat spor yaparak bir ayda 10-15 kilogram zayıflamak mümkünmüş. Baktım ki beni kimyasallarla öldürmeye niyetliler kabul etmedim tabi ki. Sıkı bir rejimle ve hızlı adım yürüyüş yaparak 2,5 ayda 11 kilo verip 104 kilodan 93 kiloya indim. Şimdi ise yediklerime daha dikkat ediyorum.
Vücut geliştiren, kilo almak, kilo vermek isteyen kandaşlarımla paylaşmak istedim.
|