Tekil İleti gösterimi
Alt 30.06.2008, 14:21   #34 (İleti Bağlantısı)
Temren

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kandaşlarım bu konuda uzman andalar var olduğunun görmeme rağmen bende kendi tecrübelerime dayanarak fikrimi belirtmek isterim.

Vücut geliştirmek için özel bir takım yerlerde çalışmak son derece önemlidir. Bu durumda gittiğiniz mekanın kalitesine önem vermenizi belirtmek isterim. Fiyat olarak daha uygun, ucuz yerlere gitmektense bir miktar parayı gözden çıkarıp bu konuda gerçekten uzmanlaşmış spor salonlarına yöneliniz. Bu tip yerler bulundurduğu aletler bakımında eksiksiz olacaktır. Bunun yanında ruhsal destek bakımından da sizi güdüleyecekleri için çalışma başarımınız daha üst noktalara çıkacaktır. Destek mahiyetinde olan besin moleküllerini içeren tabletleri kullanmak konusunda kararsız kalmak istemiyorsanız işin ehli insanların işlettiği salonlara gitmek daha aklı selim bir iş olacaktır.

İki defa olma üzere vücut geliştirme salonlarında bulundum. İlki gayet acemi, yetersiz bir yerdi. Bunu vücut geliştirme hevesli olan fakat tecrübe sahibi olmayan biri olarak ilk birkaç hafta sonra anladım. Ki zaten vücut yapmaktan daha ziyade eritmeye başlayınca işin korkulu yönünü görüp ayrıldım. İkinci bir salonu denediğim zaman arada ki farkı daha net gördüm. İkinci ve son gittiğim salon; alet çeşitliliği, ruhsal destek, güdüleme, uzman bir ekip ile her şeyi ortaya koymaktaydı! Fakat bu imkanlara rağmen, ancak üç ay devam edebildim. Ne yazık ki Evrenkent ve vücut geliştirmeyi bir arada götüremedim ve istemeden de olsa bırakmak zorunda kaldım. Tekrar önemle üzerinde durmak isterim ki, ikamet ettiğiniz yerde tüm salonları araştırıp kendini kanıtlamış bir salonu tercih etmeniz daha yerinde olacaktır.

Hala vücut geliştirmeye devam ediyorum fakat bunu belirli mekanlar da değilde evimde yapıyorum. Açıkçası düzenli çalışmadığım için, iyi bir sonuç alamadığımı görmekteyim. Ancak ortalama bir sonuç almakla yetiniyorum. İmkanı olmayan ya da salona gitmek istemeyen arkadaşlar belirli aletleri alarak ve bazı yöntemleri öğrenerek vücutlarını evde de geliştirebilirler. Fakat belirtmek gerekir ki evde yapacağınız çalışma, uzman bir salonda bir yıl sonunda elde edeceğiniz vücut ile karşılaştırılamaz.

Son olarak eklemek isterim ki, vücut geliştirmek için sabır ve güdülenebilme diğer önemli etkenlerdendir. Bunun yanında uzman bir ekip eşliğinde, disiplinli bir çalışma ve beslenme ile çok sağlam bir vücut elde etmek mümkündür.
Temren Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla