Tekil İleti gösterimi
Alt 30.06.2008, 23:05   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü Cengiz
Türkçü

Türkçü Cengiz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 78
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Mazisi en çok 20-30 yıl olan bir paçavra din gereği diye kadınımıza dayatılıyor. Türk kadını başını örtmesin demiyorum. Türk kadını, yani anadoludaki en büyük işgücü, tarlada şurda burda başına güneş geçmesin, toz toprak gelmesin diye başını örter ama onu tuhaf şekilde tepesine hacivat gibi bağlamak kadınımıza yakışmaz. Bunun adına din diyen en büyük haindir. Akp'nin müslüman olduğunu da kesinlikle düşünmüyorum. Benim ırkım bunu haketmiyor. Türbanla uğraşacaklarına kadınların gerçek sorunlarıyla uğraşsınlar. Oy avcılığı yapacaklarına bu ülkede töre cinayetine kurban giden, kocasından babasından şiddet gören, evinde, işinde taciz gören kadınların sorunlarına eğilsinler. Paçavra üzerinden siyaset yapmasınlar. Sanki paçavrayı kafasına geçirince herşey güllük gülüstanlık olacak. Hükümetin ne b.k olduğu zaten belli en azından bir tane sivil toplum örgütü bile bunu dile getirmedi şimdiye kadar.

Arapların türban takmasından yanayım onlar zaten kadını et parçası olarak görmeye alışmışlar. Zaten bu sapkın ve sapık ırkın peygamberinin en büyük mucizesi 9 yaşındaki bir kız çocuğunu koynuna almasına rağmen, insanların en güzel ahlaklısı olarak anılabilmesidir. Hiçbir peygamber böyle bir mucizenin yanından bile geçemez.

Tanrı Yüce Türk Irkını bu ümmet çapulcularının elinden kurtarsın.
Türkçü Cengiz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla