Tekil İleti gösterimi
Alt 01.07.2008, 09:40   #11 (İleti Bağlantısı)
Göktuğ
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 3
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
OGEDAY adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Muhammed kadınların örtünmesini neden istemişti? Çünkü arap erkeklerinin azgınlığını bu şekilde önleyebileceğini düşünüyordu.Tıpkı kendisi gibi. Kendiside 9 yaşındaki kızla ilişkiye girmiyor muydu?

Bu haberde şaşılacak bir nokta görmüyorum, aksine gülümsüyorum. Çünkü arapların kadınlara bakış açısını tekrardan ortaya koyuyorlar.Beni üzen olay ise bizim asil Türk kadınlarımızın bu arap geleneklerine kendilerini köle etmeleridir.

Bilindiği üzere toplumların edep,adap gibi görenekleri değişir. Arapların ise geleneklerinde örtünme vardır ki arap erkeklerinin fuhşiyata olan meilleri azalsın diye.Bizim ise ne erkeğimizin nede kadınımızın fuhşiyata olan yaklaşımları yoktur bile.

Cinsel yollu sapıklık bizlere araplardan geçme değil midir?Kendi kitaplarında belirttiklerri gibi Lut kavmi neden yok olmuştur?

İslam'ın insanlığı nasıl sistemli köle haline getirdiği gözler önündedir bu haberle...
Muhammed mi demiş Nur suresinin 31. ayetini yoksa Tanrımı? Araştır biraz bütün dinlerde baş örtüsü emri Tanrı tarafından verilmiştir. 9 yaşındaki kızla ilişkiye girmiyormuydu demişsin ateistmisin satanistmisin nesin bu kadar olur cahillik...

Ben Müslüman bir Türküm yahudide olabilirdim hristiyanda kişilerin inançlarına göre yargılamak sana birşey kazandırmaz...
Göktuğ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla