|
İnternet haber sitelerinde , akplilerin sevinç dolu mesajları gözüme çarpıyor . Darbe tersine patladı tarzı mesajlar atıyorlar .
Gün ola harman ola .
Serdar Akinan ise ortaya Ertuğrul Özkök'ün ve akpnin bundan bir kaç yıl önce trilyonluk vergi borcunu sildiği Aydın Doğan'ın da göz altına alınacağı iddaasını attı .
Ek olarak Yargıtay Eski Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun da arandığı iddia ediliyor .
Sanırım islami faşizmin kalesi akp son kozlarını oynuyor , iddianamesi bile tamamlanmayan bir soruşturmada yüzlerce insanı göz altına aldılar , onlarca kişi de içerde . Tramvay demokratı akp , işine geldiğinde demokrasinin ipine sarılıyor , ancak akp'yi eleştirenleri de sıra ile göz altına almaktanda geri durmuyor .
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|