Tekil İleti gösterimi
Alt 02.07.2008, 12:17   #1 (İleti Bağlantısı)
Yamtar_85
ATATÜRKÇÜ

Yamtar_85 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 98
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Hristofyas :Talat ile Türk işgaline ve ana vatana bağımlılığa karşı mücadele ediyoruz

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve Rum yönetimi lideri Dimitiris Hristofyas, dün son dört ay içinde üçüncü kez biraraya geldi. Lefkoşa ara bölgede yapılan ve beş saat süren görüşmede Talat ve Hristofyas’ın, “tek egemenlik ve tek vatandaşlık konusunda prensipte anlaştığı” açıklandı.

Hristofyas: Türk işgaline karşı birlikteyiz
Hristofyas, dün Avusturya’nın Kurier gazetesine verdiği demeçte ise, “Talat ile Türk işgaline ve ana vatana bağımlılığa karşı mücadele ediyoruz” dedi. Rum lider Türkiye’den KKTC’ye yerleşenlerden 50 bininin adada kalmasını kabul edebileceğini de söyledi.

rum yardakçısı , akp destekli talat , kıbrıs'ı resmen ruma bırakacak , bu uğurda Koca Kurt Denktaş'ı saf dışı bırakmayı başardılar ...

rum lideri ,( sözde ) Türk tarafı lideri Talat ile Türk işgaline beraber mücadele ediyoruz diyebiliyor . Biz Türkiye'deki problemler ile uğraşırken Kıbrıs'ta rumlar , talat kardeşleri sayesinde epey yol almışa benziyor ...

Atsız Ata'nın vasiyetinde belirttiği gibi ;
Bu kadar düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı .
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR.
ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Yamtar_85 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla