|
21.Yüzyılda Türk Irkçılığı
Türk Ülkesinde yaşatmanın en zor olduğu ülküye,Türkçülüğe gönül vermiş aziz dava arkadaşlarım;
Hepiniz belki çevrenizden belki ailenizden yaşattığınız Türkçülük Değeri için tepkiler alıyorsunuz,belkide etrafınızdaki insanlar size hayalperest gözüyle bakıyor hatta ırkçılığın bir ruh hastalığı olduğunu söyleyenler bile vardır eminim.
Öncelikle bu meşakkatli yolda sadece sanal acundanda olsa bu kutsal davanın birer Çeri'si olduğunuz için ATSIZCILAR yönetimi adına teşekkür ediyorum.
Dönemimizde Türklük değerleri öylesine yabana atılıyor ve öylesine beyhude kullanılıyor ki bu günleri çok arıyacağız.
Beyhude kullanılmaktan kastım şudur;
Düşünün bir baba oğluna miras bırakır oğlu bunu har vurup harman savurur nasıl kazanıldığını ve nasıl harcanılacağını düşünmeden arkasından gelecek yeni nesillerin endişesini çekmeden hareket eder.
Bende bugünkü durumumuzu yukarıda verdiğim örneğe benzetiyorum.
Sürekli kıvanç duyduğumuz tarihimden bahsediyoruz,İstiklal harbindeki müthiş ruhtan bahsediyoruz ama daha üzerine bir tuğla koymadık hatta aksine kazandığımız değerleri hoyratça harcadık.
Bugün mirasımızı harcamayı bırak kökten miras düşmanları var.
Diyorlar ki;
'Hayır efendim ben babamın şerefli yolundn gitmem babamın yaptıkları bana kıvanç vermiyor.'
Bu kanıya şurdan vardım.
Toplumun yüzde 60 ına yakının desteklediği orta yolcu çizgi ve ümmet 'taraf'tarlarının yazılı ve görsel medyada oluşturduğu yeni akım yani anti milliyetçilik.
Bu güruh Atsız Ata yaşarkende vardı ancak ozaman bu kadar kuvvetli değillerdi.
Kemalist olduğunu söyleyen ama sadece bir kaç oku kabul edenler daha kuvvetliydi hoş onlarda o dönem milliyetsizlik yapıp rus bayrağını taşıyorlardıya neyse yinede bunlardan iyilerdi.En azından humeyniyi Atatürk'e tercih etmezlerdi.
Hülasa ülkemiz 50 yılda bu kadar değişti.
50 yıl önce sağa en yatkın gazete Milliyetçilik kavramından o kadarda uzak olmayan Tercüman'dı.
Şimdi ise Zaman,Vakit,Yeni Şafak,Bugün ve onların sol sızıntıları olan Taraf yazılı medayada STV,Kanal7 ve türevleri de görsel medyada ümmetçilik peçesini yellendiriyorlar.
50 yılda ümmetçi çizgi bu kadar gelişirken Türkçü Cephe sürekli güç kaybetti.
Atsız Ata'dan sonra son 6-7 yıla kadar sahipsiz kalan bu ülkü yeni yeni adından söz ettirir oldu.
Sağolsun Kemal Ağabeyim bu noktada Türkçü.net'i açarak düşen bayrağı kaldırdı ve Çağatay Ağabeyim'de büyük bir azimle bayrağı dalgalandırıyor.
Bu kara günlerde herşeye herkeze rağmen davamızın gerektirdiği gibi yaşamak ve tüm Türkler'i bilinçlendirmek en büyük görevimizdir.
Türk milletine bir veba gibi anlatılan milliyetçilik ve Türkçülüğü herşeye rağmen savunacağız.
Türk ırkçısı olmanın Atatürkçü olmanın bedeli hapisse hapis urgansa urgan. Atsız Ata'mız ve diğer şerefli Türk Büyükleri gibi ödeyeceğimiz bedeli düşünmeden ülkümüzü savunacağız.
Türklük düşmanlarını ölüm gibi korkutan Ergenekon'da yaşayacak Türk Otağ'ın da can vereceğiz.Korkak ve sıradan yaratıklar gibi değil Türk gibi yaşayıp Türk gibi öleceğiz.
Türlü cefalarla bu Kutsal Dava'yı bu günlere getiren Atsız Ata'nın yolundan şaşmadan öğretilerini savunacağız.
Değerlerimize hunharca saldıranların ve onlara bu gücü veren dış mihrakların hepsinden bunun hesabını soracağız.
Yolumuzdan dönersek Gök Girsin Kızıl Çıksın.
|