Alıntı:
Başoğlu adlı üyeden Alıntı
Katılıyorum ,atamızın getirdiği cumhuriyetin haline bakın...
Regaip kandili gerekçesiyle TRT (Devletin kanalı olan TRT) akşam dini yayın yapacakmış! Üstelik yayın Bitlis - Tatvanda bir camiden ,bir kro tarafından canlı olarak yapılacak...TRT de bunu yayınlayacak ! ! !
Devletin kanalının yayınladığı şeye bakınız !
|
Kandaşım TRT artık devletin değil hükümetin kanalıdır.
Altar kandaşım yoruma bile gerek kalmayacak şekilde çok güzel yazmışsın.
Ama şunu ekleyebilirim ki bu adamların Türk Ülküsüne ve Türkçülere saldırmaları onların hiç hesap etmediği bir biçimde bizim işimize yarayacak.
1) Her düşünce karşıt düşünceyi doğurur. Bir çeşit etkiye tepki. Sayıları siz yöneticilerimiz daha iyi analiz edebilirsiniz ama siteye üyeliklerin bu Ergenekon davasından sonra arttığını düşünüyorum. Bunlar kuduz itler gibi saldırdıkça da artacak.
2) Ergenekon davasını daha şimdiden ellerine yüzlerine bulaştırdılar, bir iddianameyi hazırlayamadılar. Haksızca içeri attıkları büyüklerimiz dışarı çıktıklarında daha da güçlenmiş olarak çıkacaklar.
3) Ve demir dövülmeden çelik olmaz. Onlar üstümüze geldikçe birbirimize daha çok kenetlenip daha güçlü olacağız.
Konu üzerine bir diğer düşüncem de şudur:
Bu dinci hareket uzun süredir gelişme içerisindeydi. Hem ekonomik olarak hem siyasi olarak şu an olabilecekleri en büyük güçteler. Bu saatten sonra artık ya yönetimi ele geçirip daha ileri gidecekler yada şimdiki durumlarını korumaya çalışıp gün geçtikçe eriyecekler. Buna şu örneği verebilirim. pkk denen çocuk katili kıro örgütünün durumuna bakarsak; küçük bir çeteden aşama aşama büyüdüler. Ama sıra ülkemizin içinde kurtarılmış bölgeler ilan etme, buralarda devletin yerine geçme, diğer bölgelerde kalkışmalara başlama (kıroların serhildan dediği şey) ve düzenli ordu savaşına geçme aşamasına geldiğinde beceremediler ve durdular. Çünkü olabilecekleri en güçlü hallerine gelmişlerdi. Duraklamak bu tür örgütler için (dincileri de bunlardan ayırmıyorum) ölümcüldür.
Kıro örgütünün şimdiki durumuna bakarsanız tekrar küçülmüş ve çete halini almıştır. Dağda birbirlerini yemekle meşgullerdir.
Şimdiki duruma dönecek olursak bu dinci takımı ulaşabilecekleri en üst seviyeye ulaşmışlardır. Bu saatten sonra artık bölünmeler, para konusunda birbirine girmeler ve tarikat içinde liderlik çatışmaları başlayacaktır (özellikle salya sümük hocanın kızıl tamuya varmasından sonra). Çünkü ellerinde çök büyük miktarda para ve güç vardır. Bunu paylaşamayıp birbirlerini kıracaklardır.
Bizim hareketimiz ise büyüme eğiliminde olan bir hareket olup diğer hareketler gerilerken biz yükseleceğiz.
Ama diğer yandan sadece kişisel fikrim de şudur ki: biz ne kadar artarsak artalım sayımız hiç bir zaman bu orta yolcular kadar olmayacaktır. Çünkü bu hareket üyelerinin seçkin, kültürlü, okumaya alerjisi olmayan, kanı bozuk olmayan ve kanı bozuklara tahammül edemeyen, bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyen yapıda olmaları gerekmektedir. Bu özellikte insanlar da - her ne kadar gönül bunu istese de - bu ülkede hiç bir zaman milyonları bulmayacaktır.