Alıntı:
Kaşkır adlı üyeden Alıntı
Benim 2 tane su kaplumbağam var ve de çok hareketliler su kaplumbağalarının suyu en az 28 derece olmalıdır ve bu ısı da ısıtıcı ile sağlanabilir ve de filtre lazımdır bu hem taze oksijen verir hemde temizler bir de akvaryumları camdan olmalı bu ısıtıcı filtre teçhizatlarını takabileceğiniz şekilde suyu da az olmamalıdır kaplumbağanın boyutuna göre derinliği ayarlanır kaplumbağanın uzunluğunun 3 katı kadar kafidir:)haftada bir canlı balık veriyorum akvaryumlarına bırakıyorum 1 saat sonra baktığımda balıktan eser kalmıyor(japon balığı)bir vatoz besliyordum yanlarında 3 ay durdu ama bir gün işten geldiğimde vatozun yarısı vardı yarım saat sonra tekrar geldiğimde balık ortada yoktu:D benim kaplumbağalarım çok hareketliler(hareketli olmalarını bir vatozu yakalamasından anlayabiliriz vatozlar çok hızlı hareket eden canlılardır ne kadar hareketsiz gözükselerde) ve bir balıktan farkları yok 1 yıldır besliyorum:)
|
Sizin beslediğiniz kaplumbağalar çok büyük anlaşılan. Koca japon balığını yiyebildiklerine göre öyle olmalılar. Benim beslediğim kaplumbağalar, normal bir japon balığı yemini bile güç yiyordu. Yani küçüklerdi.