Tekil İleti gösterimi
Alt 13.07.2008, 21:24   #63 (İleti Bağlantısı)
alp_er TUNGA
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

alp_er TUNGA adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 9
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
A R S L A N adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Diğer arkadaşların da dediği gibi her taşın altında ermeni ve ya yahudi aramamak lazım olmakla birlikte Zorbey kandaşımızın da biraz yanlış anlaşıldığını düşünüyorum, onun yazdıklarını okuyunca k.rt dostu olduğu sonucunu ben çıkarmadım açıkcası aksine onları nüfusları 10 milyon da olsa 100 milyon da olsa, kendi başlarına hiçbirşeyi başaramayacak, güdülmeye muhtaç bir topluluk olarak nitelediği sonucunu çıkardım. Bende aynı şeyleri düşünen biriyim, bu aşağılık etnik döküntüler birileri tarafından güdülmeden finanse edilmeden kendi başlarına beş paralık eylem bile yapamazlar. Cumhuriyetin ilk yıllarında güdenlerle bugün güdenler değişmiştir sadece, koyun koyundur nihayetinde.
Unuttuğumuz bir konu yok mu sizce güdülmeye muhtaç bir topluluk derken bence düşmanımızı hafife alma gibi bir duygu seziyorum kandaşlarım bunlar bizimle bizim çocuklarımızla okuyorlar sonuçta karşımıza lanet olası bir siyasi politika ile siyasallaşma eğilimi kabul edilecek seviyede oluşturulmuş yılanın başı İmralıda tatil yapmakta yılanın yavruları her gün onlarca yavrumuza kıymakta

Bunların bizim çocuklarımızla okuması ve bizim Bayrağımıza Irkımıza saldırmalarını şiddetle kınıyorum kongrelerinde yılanın başının resimlerini asmalarını İSTİKLAL MARŞINI okumamalarını şiddetle kınıyorum ve üzülerek belirtiyorum ki bu adi yaratıkları biz besliyoruz biz okutuyoruz
alp_er TUNGA Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla